Baiatul criminalului de la Perla s-a ales si cu un credit "mostenit" de la tatal lui! Bogdan are de platit pana in 2032 suma de 42000 euro

Bogdan este fiul lui Gheorghe Vladan, politistul condamnat la inchisoare pe viata pentru uciderea sotiei sale si a unei casierite.

Petru Luca, miercuri 01 februarie 2017 , 08:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In martie 2012, Gheorghe Vladan, agent de politie, a impuscat-o mortal pe sotia lui, Florina, in coaforul de la Perla, o colega casierita fiind si ea ucisa de gloantele criminalului. Desi Vladan si-a recunoscut crima, declarand magistratilor ca a fost orbit de gelozie, barbatul a fost condamnat la inchisoare pe viata.

In urma lui Gheorghe a ramas Bogdan, fiul lui cu Florina, care a trebuit sa se constituie parte civila la procesul de succesiune, in contextul in care justitia a decis ca ucigasul trebuie sa achite sume colosale drept despagubiri.
Asadar, pe langa cele doua terenuri, doua case si trei masini pe care le trecuse in ultima declaratie de avere, care urmeaza sa fie impartite in instanta, Gheorghe Vladan i-a lasat "mostenire" lui Bogdan si un credit de 42000 de euro, scadent abia in 2032!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si