Povestea emoționantă a lui Marian Ursea a fost făcută publică în 2012. Băiețelul care la vremea respectivă  avea 13 ani, din Breaza, Buzău, crescut de bunică după ce tatăl s-a spânzurat, iar mama l-a abandonat de mic copil, a impresionat o țară întreagă.

Citeste si: Gigi Becali, declarație uluitoare despre România: „Noi până acum le furam bani. Noi le luam banii la mişto şi ei s-au prins. Mai facem şi gălăgie, că nu e corect”

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

„De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”, i-a spus atunci Gigi Becali. Ei bine, băiatului nu i-a lipsit nimic, iar acum a vorbit despre cum s-a schimbat viața lui în ultimii ani, mărturisind că milionarul nu l-a uitat nici acum.

Citeste si: Gigi Becali-Anunț la adresa fotbaliștilor:„Cine are două kile în plus, nu mai joacă!”

„De șapte ani de zile el îmi poartă de grijă și e îngerul meu păzitor, deși nu l-am văzut decât o singură dată. Domnul Gigi îmi trimite lunar prin Luțu o sumă de bani cu ajutorul căreia îmi plătesc facturile, impozitele pe la casă și îmi iau de mâncare.

Deși am loc de muncă și un salariu, parcă tot nu mă pot descurca pentru că sunt multe cheltuieli. Vreau să vă spun însă că niciodată nu aș stă fără un loc de muncă, limitându-mă la ajutorul lui domnului Becali!, a spus Marian, potrivit Click.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si