Băieţel de clasa a treia, găsit mort în casa bunicii care îl creştea. Ce s-a întâmplat

Un băieţel din clasa a treia a fost găsit mort în casa bunicii care îl creştea, în Mehedinţi. Copilul a întârziat la şcoală, care era chiar peste drum de casa lui, iar învăţătoarea a trimis-o pe bunica unui alt băieţel să meargă să îl aducă. Femeia l-a găsit fără suflar

M.C.B., luni 26 noiembrie 2018 , 13:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Viaţa unui copil de-o şchioapă s-a încheiat noaptea trecută în timp ce dormea. Învăţătoarea a constatat în această dimineaţă că băiatul, care avea 10 ani, despre care ştia că e în grija bunicii, nu a ajuns la şcoală şi a trimis bunica altui copil acasă la el, să vadă ce s-a întâmplat.

Femeia a descoperit că bunica dormea, iar băiatul era în pat, fără suflare. Emanaţiile de substanţe toxice din soba cu care s-au încălzit i-ar fi adus sfârşitul copilului.

Mama micuţului este plecată la muncă în străinătate.

Băiatul era în clasa a treia, iar de acasă până la şcoală trebuia doar să traverseze strada, în cartierul Gura Văii al municipiului Drobeta Turnu Severin. În această dimineaţă, când învăţătoarea a văzut că întârzie la ore, a trimis bunica unnui copil să vadă ce s-a întâmplat. Imediat ce a constatat că băiatul nu respiră, femeia a chemat medicii în ajutor.

Din păcate echipajul din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi ajuns la faţa locului, nu a mai putut face nimic pentru copil.

De câţiva ani, copilul era în grija bunicii, de când, în urma problemelor financiare, mama a decis să plece la muncă în Italia.

Vecinii spun că micuţul era  bine îngrijit.

Se pare că substanţele toxice degajate de sobă în spaţiul închis au dus la intoxicarea micuţului. Cauza exactă va fi stabilită de medicii legişti care vor face necropsia.

Sursă: observator.tv


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul... Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
spotmedia.ro
Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL... Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL susțin creșterea taxelor
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
b1.ro
Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din... Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19 (VIDEO)
infoactual.ro
Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si