Reprezentantii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta au anuntat ca bebeluşul adus cu elicopterul SMURD la unitatea medicala este internat in Sectia de Terapie Intensiva, starea acestuia fiind critica, dar stabila.

Familia tinerei de 20 de ani care a nascut in hazna a povestit jurnaliştilor ca nu ştia ca aceasta este insarcinata. Ea s-a plans miercuri dimineata de dureri de spate, mama ei i-a facut un ceai, iar dupa cateva ore tanara a mers la toaleta şi a nascut acolo, copilul cazand in hazna.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tanara de 20 de ani a plecat din toaleta şi nu a spus ce s-a intamplat, dar familia ei a auzit un planset, iar cand oamenii şi-au dat seama ce s-a intamplat au anuntat autoritatile. La fata locului a ajuns un echipaj de pompieri, dar şi elicopterul SMURD. Baietelul a fost scos in viata din hazna, iar ulterior a primit ingrijiri de la cadrele medicale sosite la interventie. Pana la sosirea acestora, un medic a dat sfaturi prin telefon familiei cum sa curete nou-nascutul.

Apoi, el a fost dus la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. De asemenea, şi femeia care a nascut, in varsta de 20 de ani, a fost dusa cu ambulanta la spital.

Politiştii au inceput cercetarile in acest caz.

 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si