Pompierii au intervenit pentru a asigura zona din cauza scurgerilor de carburanti. Aproximativ 40 de persoane care locuiesc in casele din jur au fost evacuate.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Ciprian Sfreja, incidentul a avut loc pe starda Mare din localitatea Zarnesti, unde soferul unei cisterne incarcate cu benzina si motorina ar fi pierdut controlul volanului si a intrat in gardul unei case.

Autospeciala transporta sapte tone de benzina si 24 tone de motorina, existand scurgeri atat din cisterna cat si din rezervorul de carburant al capului tractor, care au fost fisurate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“S-a intervenit cu oautospeciala cu apa si spuma pentru asigurarea masurilor PSI, pentru ca au existat scurgeri de carburanti. Nu au existat victime, dar au fost evacuate aproximativ 40 de persoane din mai multe locuinte aflate pe o raza de 100 de metri”, a declarat sursa citata.

In urma incidentului, a fost blocata si circulatia pe DN 73, iar traficul a fost deviat pe strazi din localitate.

Conform autoritatilor, carburantii din cisterna afectata vor fi transferati intr-o alta cisterna, care urmeaza sa ajunga la fata locului.

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si