Bani mai mulți pentru studenți de la 1 ianuarie. Indemnizație de cel puțin 50%. Ce trebuie să faci ca să primești banii

Creșterea salariului minim brut pe țară are efecte pozitive nu doar asupra celor în prezent înregistrează venituri minime, ci și asupra indemnizației de internship.

E. V., marți 11 decembrie 2018 , 13:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Astfel, odată cu majorarea salariului minim brut o să crească și indemnizația de internship de la 1 ianuarie 2019. Cei care fac stagii de internship vor primi mai mulți bani potrivit legii care prevede o indemnizație de cel puțin 50% din salariul minim brut pe țară, potrivit avocatnet.

Bani mai mulți pentru studenți de la 1 ianuarie

Această indemnizație este, în prezent, cel puțin 950 de lei brut.

Salariul minim brut pe țară va ajunge la 2.080 de lei, conform Hotărârii Guvernului nr. 937/2018, publicată luni în Monitorul Oficial. De aceea, de la 1 ianuarie 2019, internii vor trebui plătiți cu cel puțin 90 de lei mai mult, astfel încât minimul indemnizației să fie 1.040 de lei brut.

 

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane... Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane pot ieși la pensie mai devreme
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si