Barack Obama, glume despre smartphone-ul Samsung Galaxy 7 Note. Presedintele american a ironizat telefonul care explodeaza

Galaxy Note 7 a ajuns motiv de glumă şi pentru preşedintele american Barack Obama! Liderul de la Casa Albă a făcut o analogie între bateriile explozive şi sistemul american de sănătate Obamacare.

duminică 23 octombrie 2016 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Reacţia preşedintelui vine după ce mai multe telefoane au explodat în urma supraîncălzirii. "Când una dintre aceste companii vine pe piaţă cu un nou smartphone şi are câteva probleme, ei ce fac? Le remediază, lansează un upgrade. Doar dacă ia foc, atunci îl scot pur şi simplu de pe piaţă. Nu ai cum totuşi să te întorci la telefonul cu roată! Nu spui, sigur, renunţăm la smartphone-uri. O să revenim la chestia cu dial-up."

Barack Obama a surprins auditoriul atunci cand a inceput sa faca glume pe seama telefonului Galaxy Note 7. Liderul american a facut o analogie intre bateriile explozive ale mobilului si sistemul american de sănătate de stat Obamacare, care, spune el, este departe de a fi perfect.

Au aparut deja rapoarte online despre utilizatori ai căror aparate le-au luat foc, iar Samsung nu se grăbeşte să îi despăgubească. Gigantul a dedicat timp raportării unui clip de pe YouTube cu un mod de GTA în care jucătorii pot folosi telefoane Note 7 sub formă de explozibil.

Deşi referinţele au fost cât se poate de directe, Obama nu a menţionat explicit nici Samsung, dar nici Galaxy Note 7. Zeci de telefoane Galaxy Note 7 au explodat în urma supraîncălzirii.

TAGURI
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si