Politia Capitalei arata intr-un comunicat transmis, miercuri, ca, luni, in jurul orei  23.30,

agenti de siguranta publica de la Sectia 23 Politie au observat pe o strada din sectorul 3 un autoturism care a intors brusc, dupa care soferul a coborat si a mers in parcarea din apropiere, unde a intepat cu un briceag anvelopele unei masini.

Imediat, politistii l-au imobilizat pe barbat, iar in urma verificarilor au stabilit ca acesta avea permisul de conducere categoria B anulat din 17 martie anul trecut.

”Extinzand cercetarile, au mai fost identificate alte cinci autoturisme in zona care aveau anvelopele intepate, iar dintr-unul barbatul ar fi luat pe nedrept doua stickuri”, precizeaza Politia Capitalei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Totodata, politistii au stabilit ca masina condusa de barbat a fost furata luni din fata unei institutii, folosind chei potrivite. Ulterior, a fost identificat proprietarul, care a intrat in posesia autoturismului.

Barbatul a fost arestat preventiv, pentru furt in scopul folosintei, furt calificat, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si distrugere.
 

Citeste si: El este salvatorul din Arges care a murit dupa ce a scapat o mama si un copil de la inec

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si