Un bărbat a fost eliberat din greşeală din Arestul Central al Poliţiei Capitalei

Un bărbat a fost eliberat din greşeală, miercuri dimineaţă, din Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Bărbatul a fost reîncarcerat, iar conducerea Poliţiei Capitalei face verificări în acest caz.

Georgiana Balaban, miercuri 05 august 2020 , 14:16

bărbat eliberat din greșeală
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Independent Reţinere şi Arestare Preventivă, din eroare, au pus în libertate un bărbat, care se afla sub măsura arestarii preventive, persoana fiind eliberată la momentul în care se împlinea termenul de 24 de ore de la emiterea ordonanţei de reţinere”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Un bărbat a fost eliberat din greşeală din Arestul Central al Poliţiei Capitalei

Poliţiştii au făcut demersuri pentru reîncarcerarea bărbatului, acesta fiind depistat, iar în acest moment se află în custodia Poliţiei.

bărbat eliberat din greșeală

Citeste si: Dezastru pentru constructorii auto. Pandemia a pus vânzările de mașini "pe butuci"

Citeste si: Cum arată Galaxy S20 Fan Edition. Prima fotografie cu telefonul celor de la Samsung

Citeste si: Klaus Iohannis, conferință de presă la ora 18.00. Cel mai așteptat răspuns din partea președintelui

Conducerea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a dispus verificări, prin structura de control intern, cu privire la acest incident.

Citeste si: Trei noi simptome ale Covid-19! Specialiștii au făcut anunțul

Un deținut, care a evadat în urmă cu patru luni, a fost prins de săteni

Un film de acțiune cu protagoniști din Bărăgan a fost pus în scenă în comuna ialomițeană Marsilieni. Un deținut, care a evadat în urmă cu patru luni, a fost prins de sătenii sătui să mai fie prădați. După ce individul le-a furat toate proviziile de prin gospodării, chiar și animalele, oamenii au pornit pe urmele lor ca niște veritabili detectivi. Și l-au găsit înaintea polițiștilor, ascuns într-o colibă, încropită într-un lan de porumb.

Episoadele în care marsilienii din Bărăgan au jucat cu adevărat ar putea fi oricând un scenariu de succes pentru un film de Oscar. Dar pentru început să facem cunoștință cu personajele principale. Marinel e răufăcătorul fugar, un deținut care evadase în urmă cu patru luni. Petre Roman e ciobanul-detectiv care a reușit să-i dea de urmă și să pună mâna pe el înaintea polițiștilor. Iar nea Albină, păgubitul. Gospodăria lui a ieșit cea mai șifonată după spargerile date de infractor. Individul se ascundea pe un câmp, într-o colibă, spun sătenii, iar după lăsarea serii dădea atac după atac.

Între timp, în satul vecin, mama deținutului spune că tânărul nu a dat pe acasă în cele patru luni de libertate și că l-a văzut ultima oară de anul nou. Cu ochii în lacrimi, femeia povestește că în urmă cu câțiva ani fiul ei a vândut tot și a plecat în Anglia după o fată cu care are și un copil! Ea, însă, l-a părăsit și de atunci ... numai rele a făcut.

Acum, Marinel e după gratii. În coliba improvizată de el, polițiștii au mai găsit din vișinata furată de la nea Albină, dar și o găină.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si