Victima se află acum, în stare gravă, la spital. Martorii sisțin că în zona în care s-a petrecut accidentul șoferii obișnuiesc să circule cu o viteză foarte mare.

Citeste si: Teribiliștii care au blocat autostrada A4 desfășurând curse ilegale de mașini, s-au stins din viață după ce s-au răsturnat cu mașina în câmp la Nazarcea

Îngrijiri medicale la fața locului

Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost izbit din plin pe trecerea de pietoni, luat pe capotă și aruncat la 50 de metri distanță. Un echipaj SMURD care a ajuns de urgență la fața locului a fost nevoit să coasă rănile victimei în plină stradă deoarece bărbatul sângera puternic. 

La volanul mașinii care l-a izbit pe bărbat se afla un tânăr de 24 de ani. Martorii spun că acesta avea viteză mare în momentul accidentului.

Citeste si: VIDEO- Fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de o maşină de Pompieri chiar înainte de inaugurare

Ce au declarat autoritățile

„Conducătorul unui autovehicul care circula pe soşeaua Mihai Bravu dinspre Piaţa Hurmuzachi către strada Vatra Luminoasă, a surprins şi accidentat un pieton. În urma accidentului de circulaţie a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră. 

Citeste si: Tragedie pe șoseaua de centură Caransebeş. Un microbuz a fost distrus după impactul cu un TIR

Accident cumplit pe o trecere de pietoni din Fetești. Doi minori au fost răniți

Doi minori cu vârste de 6, respectiv 16 ani au fost izbiți puternic pe o trecere de pietoni din Fetești.

Accidentul s-a petrecut vineri dimineață, în jurul orei 8.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 40 de ani care a lovit doi minori ce traversau pe trecerea de pietoni . 

Imaginile de pe o cameră de supraveghere din apropiere arată că adolescentul care îl ținea de mână pe copil a încercat să grăbească pasul în ultima clipă, dar nu a putut evita accidentul.

Citeste si: Accident grav pe DN7. O femeie a fost accidentată în apropriere de Deva

Care este starea victimelor

Cei doi copii au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale suplimentare și se află în stare stabilă.

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, bărbatul a fost condus la spitalul din Fetești, unde i s-au luat probe de sânge pentru stabilirea concentrației de alcool. 

Oamenii legii desfășoară cercetări într-un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Cursă ilegală de mașini pe autostrada A4, transmisă în direct pe Facebook (VIDEO)

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si