Sorin Sararu (stanga) a organizat si concertul Manowar la Bucuresti
Sorin Sararu a uitat sa plateasca inchirerea Circului Globus pentru un eveniment care a avut loc in prima jumatate a anului trecut. Firma acestuia, Projectexpo Games&Sports, aceeasi cu care s-a judecat si Andreea Marin, a pierdut, in urma cu o luna, procesul pe care i-l intentase conducerea Cicrului Globus. Acum, Sararu va trebui sa achite contravaloarea unei facturi de 35.000 lei, la care se adauga 3.655 lei cheltuieli de judecata.
In total, aproape 8.000 euro, pe care Sararu trebuia sa-i achite inca de acum un an.
Andreea Marin inca asteapta banii

Sorin Sararu este cautat de mai multi creditori, acesta avand datorii la firmele care au asigurat servicii la spectacolele organizate de acesta. Printre acestea se afla si o companie de toalete publice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In acest moment, site-ul firmei de organizare evenimente a ramas ne-updatat iulie 2016, iar cel de vanzare a biletelor, detinut tot de Sararu este inchis complet, pana la data de 1 septembrie.


La sfarsitul anului 2015, Sorin Sararu a fost desemnat de Andreea Marin pentru a ajuta la organizarea unui eveniment caritabil pentru strangerea de fonduri pentru ranitii de la Colectiv. In cadrul evenimentului, soprana Angela Gheorghiu a acceptat sa cante benevol. Firma lui Sararu a vandut bilete si a strans aproximativ 50.000 de euro, bani care n-au mai ajuns la fundatia Andreei Marin si nici la raniti. Vedeta l-a dat in judecata pe Sararu si a castigat, insa pana in acest moment nu exista o confirmare clara ca banii ar fi intrat in conturile fundatiei „Pretuieste viata”.
 
Angela Gheorghiua a cantat la gala Andreei Marin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si