"Daca mi-ai luat pielea, mi-au cazut si oasele", spune Eugen.

7 luni au trecut de cand l-am privit, ingroziti, pe-acest om: 

25 de kilograme cantarea imbracat Eugen. De la alura de sportiv, in doar 2 ani, devenise o umbra pentru cele doua femei a caror disperare soca o tara-ntreaga!

Printr-un asemenea chin, oricare dintre noi poate trece: de la o apendicita, transformata in peritonita, Eugen a fost nevoit sa suporte 4 operatii complicate care l-au lasat fara colon si fiere.

Cand a simtit ca aluneca pe panta mortii, barbatul si-a strigat neputinta cu ultimele forte. Prima minunea ATUNCI avea sa se intample. 

Desi il vedeati pentru prima oara, i-ati sarit in ajutor lui Eugen ca unui frate. Ati pus mana de la mana pentru medicamentele scumpe care il tin in viata, iar binefacatori de la Bucuresti au venit cu o veste mare!  

Dintr-o data banii n-au mai fost o problema: oameni de bine care au dorit sa-si pastreze anonimatul l-au ajutat pe Eugen sa se interneze la Spitalul Fundeni, de unde a plecat - dupa 2 luni- la o clinica din Franta. Aici avea sa treaca prin transplantul care i-a salvat viata. 

Dupa luni intregi de spitalizare, doua interventii complicate si tratamente dureroase, Eugen ajunge acasa. E obosit, dar e pe picioarele lui.

"Prin dumneavoastra am gasit si sponsorul care ne-a ajutat sa ajungem in Paris, ca altfel n-aveam nicio sansa. Si tuturor celor care s-au gandit si ne-au ajutat N-am crezut ca romanii pot fi atat de saritori", spune Eugen.

"Abia astept sa vina sarbatorilor. Sa stau cu Eugen la masa ca nu am mai stat de multi ani", spune sotia lui.

Minunile exista daca le facem sa se intample: dupa 7 luni, omul care abia isi simtea mainile, isi strange, din nou, in brate mama. 

Eugen are nevoie, totusi, de o perioada de recuperare. Specialistii din Franta i-au montat un stent cu care trebuie sa se obisnuiasca.
Stie insa ca, datorita dumneavoastra, oamenilor cu suflet, nimic rau nu i se va mai intampla!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si