Crima s-a petrecut, aseara, intr-un cartier de case, situat in apropiere de centrul Timisoarei. O cearta apriga intre iubiti s-a incheiat intr-o balta de sange.

"Nu pot sa imi dau seama. Doar daca s-au certat. Oricum nu inteleg atitudinea ei. Este ceva ce nu poti sa explici."

Tanara in varsta de 18 ani si-a injunghiat partenerul in varsta de 48 de ani. Ingrozita de propriul gest, a iesit in strada si a inceput sa urle ca din gura de sarpe ca barbatul ei este mort.

Un biciclist care trecea prin zona a sunat la 112.

Medicii au descoperit victima zacand fara suflare in holul casei, iar in apropierea cadavrului trei cutite de bucatarie, cel mai probabil armele crimei.

"Era un om extraordinar de fain, om bun si vesel, sociabil. Ma mir, nu-l vad facand un acces de furie."

Doctorii veniti la locul crimei au vazut imagini desprinse parca dintr-un film de groaza. Au urmarit petele de sange de pe caldaram si au gasit trupul neinsufletit in casa.

Dr. Abdo Aboud, medic SAJ Timis: Avea leziuni incompatibile cu viata. Unde era injunghiat barbatul? Avea pe toracele posterior si nu se putea misca ca sa mai examinam in partea anterioara.

Afaceristul din Timisoara apare aici alaturi de fiica lui
Afaceristul din Timisoara apare aici alaturi de fiica lui

Povestea de iubire dintre Dan, un potent om de afaceri si Cristina a inceput in urma cu doi ani, cand adolescenta avea doar 16 ani.
Chiar daca se spune ca dragostea nu are varsta, diferenta dintre amorezi era de trei decenii. Stingherit probabil de relatia nonconformista, omul de afaceri a evitat sa o prezinte prietenilor si s-a ferit sa se afiseze in public cu tanara.

"Stiam de relatia lui cu ea. Era diferenta mare de varsta, dar nu am vazut-o niciodata".

"Stiam ca este o fata buna. N-am crezut ca se ajunge la asa o situatie".


Tanara face parte dintr-o familie dezorganizata. Prietenii omului de afaceri sustin ca barbatul a fost ingerul ei pazitor. A primit-o la el in casa, i-a oferit iubirea de care avea nevoie si a ajutat-o sa se maturizeze intr-o relatie. In schimb, adolescenta l-ar fi rasplatit cu scandaluri si amenintari de moarte. De altfel, cei doi s-ar fi despartit recent din cauza comportamentului ei agresiv.

" Stiu ca s-au cunoscut la un club si ca fata ar fi fugit de acasa. Era intr-o relatie familiala proasta. Asa s-au cunoscut. El a luat-o, a avut grija de ea. I-a platit medicatie, i-a amenajat aici casa parintilor lui.".

Tanara a fost transportata la spital in stare de soc. Apropiatii omului de afaceri spun ca fata ar fi fost sub tratament psihiatric in urma unei depresii, asa ca medicii urmeaza sa stabileasca daca avea discernamant cand a comis crima.  Politistii au deschis pe numele ei dosar penal pentru ucidere din culpa.

Dan Ardelean era divortat de mai bine de 15 ani, dar avea in urma casatoriei un copil de 26 de ani. Era patronul unei spalatorii auto, actionar la un site local de stiri si director al unei asociatii care ajuta victimele accidentelor rutiere. Fosta sotie si fiica lui au venit intr-un suflet la locul tragediei.

Omul de afaceri era inculpat in celebrul dosar al proxenetilor de la Timisoara.
Alaturi de el erau cercetati judecatori, avocati, medici, patroni de cluburi, dar si membrul fondator al trupei Dj Project.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si