Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt, sambata seara barbatul a fost depistat si retinut in localitatea Borsec din judetul Harghita.

In momentul identificarii de catre oamenii legii, barbatul era singur si se deplasa pe jos. El a fost preluat de politistii din Neamt si dus la Parchetul de pe langa Tribunalul Neamt pentru audieri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Barbatul, in varsta de 30 de ani, fusese dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera dupa ce si-a impins tatal in varsta de 70 de ani de la balconul unui apartament de la etajul al treilea al unui bloc din Roman, apoi a fugit.

In imagini filmate de un martor se vede cum victima s-a lovit de acoperisul balconului de la etajul intai, apoi a cazut pe zapada din fata magazinelor de la parterul blocului. Martorii spun ca cei doi barbati s-ar fi certat, batranul ar fi vrut sa plece, dar pentru ca usa apartamentului era incuiata a escaladat balconul, fiind impins de catre fiul sau, care apoi a fugit.

In prezent, barbatul in varsta de 70 de ani este internat la spitalul din Roman, avand multiple traumatisme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si