Dupa ore in sir de audieri, anchetatorii au decis sa il retina pe tatal agresiv. Acesta a luat la bataie un coleg al fiului sau chiar in incinta scolii din comuna Sanmihaiul Roman. Barbatul si-ar fi iesit din minti dupa ce victima i-a parat odrasla unui dascal pentru ca ii adresa injurii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In lipsa unui portar, omul a intrat nestingherit in scoala si s-a dus glont in clasa fiului sau. A profitat de lipsa profesorului de tehnologie, care plecase pret de cateva secunde sa duca un catalog si s-a napustit asupra adolescentului pe care l-a lovit cu pumnii in zona fetei. Bietul copil are acum nevoie de cinci zile de ingrijiri. Cel putin asa au stabilit medicii legisti. Incidentul s-a intamplat la scurt timp dupa ce trei mame din Constanta au ajuns in arest la domiciliu, tot pentru ca au batut un elev pe holul unei scoli.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si