Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, poliţiştii gălăţeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, l-au identificat şi prins pe principalul suspect în cazul tentativei de omor, din noaptea de 21/22 octombrie.

"Din primele cercetări a rezultat că cel în cauză este un bărbat de 49 ani, fără locuinţă, care, în urma unui conflict spontan cu cele două victime, după ce s-a asigurat că acesteaa dorm, a aprins un obiect vestimentar şi l-a pus la picioarele lor, cu intenţia de a-i speria.

Flacăra s-a extins cu repeziciune, iar cele două persoane au suferit arsuri pe corp, fiind transportate la Spitalul de Urgenţă din Galaţi pentru îngrijiri medicale de specialitate", se arată în comunicatul IPJ Galaţi.

Conform sursei citate, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru tentativă la omor calificat.

După ce a fost identificat şi prins de către poliţişti, bărbatul a fost audiat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Momentul în care bărbatul îi agresează pe cei doi oameni fără adăpost a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Oamenii din cartier au declarat imediat după incident că o persoană necunoscută, deranjată de prezenţa celor doi în zonă, i-a stropit cu benzină în timp ce dormeau şi apoi le-a dat foc, iar flăcările au fost lichidate cu stingătoarele de la maşini de către cei care i-au auzit pe oameni strigând după ajutor.


Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a intervenit, vineri, într-un cartier din municipiul Galaţi, pentru a acorda primul ajutor în cazul a doi bărbaţi, în vârstă de 49, respectiv 59 de ani, oameni ai străzii, care au suferit arsuri grave, după ce ar fi fost incendiaţi. Ulterior, bărbaţii au fost transportaţi la spital. Unul dintre aceştia, care a suferit arsuri pe 65% din suprafaţa corpului, este continuare în stare gravă la secţia de terapie intensivă, iar celălalt, cu arsuri pe 21% din suprafaţa corpului, este stabil, potrivit medicilor.


Luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor prin incendiere în cazul celor doi oameni ai străzii care au ajuns vineri la spital.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si