Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, se laudă că angajații DSP l-au oprit pe stradă să facă poze cu el! Un bărbat în combinezon medical și-a făcut selfie cu Cătălin Geolgău! FOTO

Cătălin Geolgău se laudă că angajații DSP au făcut poze cu el atunci când l-au întâlnit.

Author: Matei Vaihan duminică 05 aprilie 2020 , 18:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cătălin Geolgău se laudă că angajații DSP au făcut poze cu el, acum câteva zile. El a postat două fotografii care îl înfățișează stând de vorbă cu cinci bărbați îmbrăcați în combinezoane albe, in timp ce unul din ei iși face selfie cu

el. Alți trei bărbați, tot în combinezoane, priveau discuția de la o distanță de 5 metri. "Cum facem k DSP-ul ma cauta sa facă poze cu mine ? ...Va las pe voi! Păna acum am fost acuzat de coronavirus si acum au venit sa facă poze cu mine​”, a postat Geolgău, care a susținut să respectivii sunt angajați ai Direcției de Sănătate Publică. ( vezi cum vrea fiul lui Nicolae Guță să se îmbogățească în timpul pandemiei)

Citeste si: Greșeala pe care o fac românii când completează declarația pe propria răspundere! Te poate costa scump! NU RISCA!

Citeste si: Medicul care face minuni la Timișoara împotriva COVID-19, Virgil Musta, avertisment teribil despre epidemia de coronavirus! ”Vom avea epidemie până în 2021”

Citeste si: Studiu: Cum s-a găsit medicamentul care distruge coronavirusul în 48 de ore

Cătălin Geolgău a încălcat ordonanța militară din 21 martie 2020, care impune populației restricții de deplasare. La articolul 3, paragraful 2 al ordonanței, se arată că  “Prin formarea unui grup de persoane se înțelege alăturarea unui număr mai mare de 3 persoane care nu locuiesc împreună”. Tocmai acest articol a fost încălcat de Cătălin Geolgău, bărbatul venit de la Milano pe 10 martie și a refuzat, în prima fază, autoizolarea la domiciliu. El a postat un video de aproape 30 de minute în care apare alături de alți patru bărbați și de o femeie. Cele 6 persoane s-au întâlnit, zilele trecute, într-un cartier de blocuri și și-au parcat mașinile lângă o bară de covoare pe care au folosit-o ca suport pentru tracțiuni cu brațele. 

Cătălin Geolgău se laudă că angajații DSP au făcut poze cu el: „De ce trebuia să mai rămân în Italia?"

Deşi s-a întors din Italia pe 10 martie, în plină pandemie de coronavirus, prahoveanul Geolgău nu a respectat niciuna dintre obligaţiile impuse încă de la sosirea sa în România, a relatat Observatorul de Prahova. Supărat pe ce a relatat ziarul, Geolgău s-a dus direct la sediul redacției, pentru a le cere socoteală jurnaliștilor, pe care i-a amenințat. Aceștia au chemat Poliția și au făcut o poză de la fereastră cu parcarea clădirii. Acolo, Geolgău se afla la aproape trei metri de cinci polițiști, toți cu măști de protecție, stând drepți în fața lui Geolgău. În cele două săptămâni de izolare la domiciliu, Geolgău a făcut live-uri de pe canapeaua din sufragerie.  „De ce trebuia sa mai raman in Italia? Daca mi-au inchis activitățile. ......eram obligat să stau... va intreb pe voi?”, a încercat Geolgău să explice de ce a revenit în țară.  

El a postat o fotografie cu Armata pe străzile din București, observând, într-un detaliu, că un militar aflat pe un TAB a fost surprins ațipit, cu capul aplecat în lateral.  „Odihniți-vă bine, că noi avem echipe de bombardieri!”, a scris Geolgău.  „Câte zile mai durează până ne ingenunchiați?”, s-a întrebat bărbatul.  “Radem noi, dar o sa vadem câta bataie o sa ne dea peste câteva zile...Dacă a iesit armata in stradă...dreptul omului e 0 ...au voie să tragă in tine”, a mai postat Geolgău. Presa a relatat că Geolgău a intrat în atenţia Parchetului, procurorii deschizîndu-i un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si