Barem Matematică simulare Evaluare Naţională 2022. Află unde poți găsi baremul de corectare la Matematică simulare Evaluare Națională 2022!

Baremul de corectare la Matematică Evaluare Naţională este disponibil pe subiecte.edu.ro/2022/simulare/simulare_en_VIII/ 

Iată subiectele la Matematică 2022- simulare Evaluare Naţională!

 

Baremul de corectare la Matematică simulare Evaluare Naţională 2022

Conform Ministerului Educației, simulările pentru Evaluarea Națională 2022 se vor desfășura în perioada 4 aprilie- 6 aprilie, urmând ca rezultatele examenelor să se afișeze pe data de 14 aprilie.

Simularea pentru  Evaluarea Națională 2022 la Matematică  va avea loc, marți, pe 5 aprilie 2022, de la ora 9:00, însă elevii pot intra în săli până la ora 8:30, a mai anunțat Ministerul Educației.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Subiectele la Matematică  vor fi disponibile după încheierea probei, în jurul orei 12:00. De asemenea, baremul de corectare  va fi publicat pe EDU.ro la ora 15:00.

Citeste si: Barem Română simulare Evaluare Naţională 2022

Totodată, „Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, pentru elevii de clasa a VIII-a, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev”, potrivit Ministerului Educației.

Citeste si: Subiecte simulare Evaluare Naţională 2022 Matematică: Baremul de corectare, pe EDU.ro

Modele de subiecte și barem pentru simularea la Matematică Evaluarea Naţională 2022 se găsesc pe http://subiecte.edu.ro/2022/evaluarenationala/modeledesubiecte/.

Barem Matematică simulare Evaluare Naţională 2022

Barem Matematică simulare Evaluare Naţională 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Pentru simularea probelor scrise la Evaluare Națională clasa a VIII-a, este valabilă programa aprobată prin OME 3237/5 februarie. Astfel, sunt exceptate următoarele conținuturi:

Evaluare Națională Matematică simulare 2022 – conținuturi exceptate

Domeniul de conținut: Algebră – Subdomeniul: Funcții

Reprezentarea și interpretarea unor dependențe funcționale prin tabele, diagrame și grafice

Funcții de forma f:R→R, f(x)=ax+b, unde a și b sunt numere reale, graficul acestor funcții, reprezentarea și interpretarea geometrică a graficului acestor funcții, lecturi grafice

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Domeniul de conținut: Geometrie – Subdomeniul: Corpuri geometrice

Perpendicularitate: plane perpendiculare; unghi diedru, unghi plan corespunzător diedrului; unghiul a două plane; teorema celor trei perpendiculare.

Citeste si: Barem simulare Evaluare Naţională 2022: Rezolvările corecte, publicate pe Edu.ro

Arii și volume ale unor corpuri geometrice: piramida regulată (cu baza triunghi echilateral sau pătrat), prismă dreaptă (cu baza triunghi echilateral sau pătrat).

Barem Matematică simulare Evaluare Naţională 2022

Barem Matematică simulare Evaluare Naţională 2022

Rezultate simulare Evaluare Naţională 2022 la Matematică

Ministerul Educației a anunțat că, potrivit reglementărilor în vigoare, rezultatele obținute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care acestea s-au desfășurat, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare”.

Candidaţilor li se interzice să aibă asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare care permite conectarea la internet, la reţelele sociale, pentru comunicare cu alţi candidaţi, asistenţi din unitatea/unităţile de învăţământ/centrul/centrele de examen sau cu exteriorul.

Citeste si: Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2022: Ce trebuie să ştie elevii de clasa a 9-a?

De asemenea, se interzice candidaţilor să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul.

Calendar simulare examen Evaluare Națională 2022

  • 4 aprilie 2022: Simulare proba Limba şi literatura română
  • 5 aprilie 2022: Simulare proba Matematică
  • 6 aprilie 2022: Simulare proba Limba maternă
  • 14 aprilie 2022: Afișarea rezultatelor (se comunică elevilor)

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si