O bătaie între şase tineri a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa unui hotel din Slatina, iar în urma conflictului un bărbat de 26 de ani a ajuns la spital.

Citește și: Incredibil cum a mărturisit un italian că a ucis un om! A dezvăluit tot pe buletinul de vot

Inspectoratul de Poliţie al Județului Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, că polițiștii au fost sesizaţi, duminică, în jurul orei 00.30,

prin apel la 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-un scandal, în faţa unui hotel din municipiul Slatina.

Ce au anunțat autoritățile

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că între doi tineri, în vârstă de 16 şi 26 de ani, din municipiul Slatina şi patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani, din localitățile Brebeni şi Milcov ar fi avut loc un conflict, în urma căruia aceştia s-ar fi agresat fizic. În urma evenimentului, au fost produse pagube materiale, iar tânărul de 26 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a transmis IPJ Olt.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citește și: Un român a furat alcool de 8.000 de dolari în SUA

Citește și: Doi români au fost snopiți în bătaie de concubinul fiicei lor. Au ajuns în stare gravă la spital

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniștii publice şi distrugere.

Citește și: Culiță Sterp, bătut în plină zi de mama Geta cu furca: "Aoleu, Doamne, doar așa poate ajunge la tine!"

Citește și: Detalii înfiorătoare despre moartea lui Andrei, copilul de 14 ani omorât de propriul tată! Ce au auzit vecinii, înainte de tragedie: „Numai aşa îi spunea. Că îl omoară pe băiat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si