Doi călători s-au luat la bătaie chiar în avion. Cei doi nu au vrut să poarte masca de protecție care este obligatorie în astfel de spații. Totul s-a întâmplat într-un zbor al companiei KLM de la Amsterdam către Ibiza. Unul dintre martori a filmat totul și a publicat imaginile pe pagina sa de Twitter.

Toți pasagerii purtau masca de protecție, mai puțin cei doi agresori. Călătorii au strigat către bărbați să se oprească pentru că sunt și minori în avion, însă cei doi au continuat scandalul.

La sfârșitul clipului, unul dintre bătăuși poate fi văzut întins pe podea, pe culoarul avionului, cu mâinile încătușate la spate.

Bătaie ca-n filme, în avion, din cauza măștii de protecție

Cei doi călători au fost reținuți, iar ulterior, la ulterior la sosirea în Ibiza, ei au fost arestați de poliția spaniolă. Pilotul a fost cel care a informat autoritățile locale, informează The Independent.

bătaie în avion

Citeste si: Traian Băsescu vorbește despre candidatura la Primăria Capitalei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Alegerile prezidenţiale din SUA vor avea loc pe 3 noiembrie

Citeste si: Doliu în lumea filmului: Un cunoscut actor a murit

„Doi pasageri indisciplinați au refuzat să poarte măștile de protecție și îi deranjeau pe ceilalți călători în mod fizic și verbal. Pilotul a informat autoritățile locale, iar la sosire, ambii au fost arestați.

Siguranța zborului nu a fost compromisă.", a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Martorul care a pus filmarea pe Twitter a declarat că pasagerii au consumat vodcă și apoi au refuzat purtarea măștii. KLM a declarat că pasagerii trebuie să poarte o mască facială cel puțin până la data de 31 august 2020, cu excepția cazului în care au sub 10 ani sau nu le pot purta din motive medicale.

Pasagerii fără mască nu pot urca în avion

„Fără acoperirea feței, nu vă putem permite accesul la bord. Vă sfătuim să purtați o mască și în aeroportului.", scrie pe site-ul oficial al companiei KLM. Călătorii au voie să scoată masca atunci când mănâncă sau bea, dar sunt sfătuiți facă acest lucru pentru o perioadă cât mai scurtă posibil.

Citeste si: Medicul Adrian Marinescu a dezvaluit cum putem scapa de coronavirus: "Exista un consens la nivel mondial"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si