Bătrân din Vaslui, prins de vecin în coteţul porcului! "Era în fund şi o bâjbâia sub coadă!"

Un gospodar din localitatea Muntenii de Jos şi-a prins vecinul în coteţ, în timp ce abuza o scroafă de aproape 150 de kilograme. Şocat de priveşte, l-a încuiat pe individul bănuit de zoofilie în cocină şi a anunţat Poliţia despre întâmplarea nemaivăzută pe meleagurile vasluiene.

G. S., vineri 12 octombrie 2018 , 12:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prins în fapt, bărbatul de 77 de ani a încercat să-l convingă pe proprietarul animalului să-l elibereze. A vrut să-i ofere cinci litri de vin şi, pentru că nu a reuşit să-l înduplece, a plusat cu 10 şi chiar 12 litri de băutură, scrie vremeanoua.

„L-am prins în coteţul porcului. Am o scroafă de vreo 150 de kilograme. Era în fund şi o bâjbâia sub coadă. Şi nu este prima dată când face asta. Acum patru ani, l-am prins la căţea. Aveam o căţea lup şi, de pe geam, l-am văzut cum a venit la ea şi a început să o bâjbâie sub coadă. A dezlegat-o apoi de unde era legată şi voia să o ducă într-un loc mai ferit în spatele casei. De data asta l-am închis în coteţ şi am sunat la Poliţie”, a povestit gospodarul, conform sursei citate.

Te-ar putea interesa si