Batrana bolnava, lasata sa moara cu zile de catre propriul fiu. "Casa arata jalnic si din cauza asta nu am chemat ambulanta", le-a spus fiul politistilor

O batrana a fost lasata sa moara cu zile de catre propriul fiu in varsta de 52 de ani. Batranei i s-a facut rau si a cazut in baie, iar barbatul a lasat-o sa zaca asa aproximativ o saptamana, pana cand femeia s-a stins din viata.

A.S., vineri 24 martie 2017 , 12:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+


Politistii din Florida au avut un soc cand au ajuns la locuinta lui Andrew Kovacs (foto) si a mamei acestuia, Carol. Batrana zacea fara suflare pe podeaua din baie, acolo unde isi petrecuse ultima saptamana din viata. Femeia, care  fusese diagnosticata cu Alzheimer si era hipertensiva, nu mai fusese la medic de mai bine de 3 ani, relateaza Crime Watch Daily. 

Ei i s-a facut rau in urma cu o saptamana in timp ce era in baie. A cazut pe podea si nu a mai putut sa se ridice. Fiul ei nu a sunat la serviciul de urgenta pentru ca "locuinta era intr-o stare deplorabila". El si-a lasat mama sa zaca in baie, pana cand, in cele din urma, biata femeie a decedat. El le-a spus anchetatorilor ca in aceste 7 zile si-a hranit mama cu cateva linguri de iaurt.

Biata batrana a fost lasata sa moara ca un caine chiar de catre cel care ar fi trebuit sa aiba grija de ea.
Autopsia a relevat faptul ca batrana a murit din cauza unor probleme cardiovasculare. De asemenea, ea avea si bronhopneumonie, iar spatele era plin de rani, pe care si le facuse in timp ce se tara pe faianta. Batrana a  murit cu capul pe o perna plina de materii fecale.
Fiul batranei a fost arestat si urmeaza sa fie condamnat.  

Te-ar putea interesa si