O femeie in varsta de 92 de ani din China a locuit in ultimii ani intr-o cusca murdara, in frig si cu mancare putina. Chiar fiul si nora ei sunt cei care au supus-o pe biata batrana la un asemenea tratament. Abia dupa ce un filmulet cu conditiile inumane in care statea batrana a inceput sa circule pe internet, autoritatile chineze s-au sesizat si au mers la ea.
Ei au gasit-o pe femeie inchisa in cusca, unde nu avea nici macar un pat. Batrana doarmea de ani de zile pe o bucata de lemn. Femeia se afla acum intr-un spital, unde urmeaza un tratament, scrie Daily Mail.

O femeie in varsta de 92 de ani din China a locuit in ultimii ani intr-o cusca murdara, in frig si cu mancare putina. Chiar fiul si nora ei sunt cei care au supus-o pe biata batrana la un asemenea tratament.

Abia dupa ce un filmulet cu conditiile inumane in care statea batrana a inceput sa circule pe internet, autoritatile chineze s-au sesizat si au mers la ea. Ei au gasit-o pe femeie inchisa in cusca, unde nu avea nici macar un pat. Batrana doarmea de ani de zile pe o bucata de lemn. Femeia se afla acum intr-un spital, unde urmeaza un tratament, scrie Daily Mail.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si