Batut, dar bogat! Cu ce avere se alege Florin, tanarul de 25 ani, dupa ce va divorta de batranul de 79 de ani, care l-a batut in timp ce dormea: "A zis ca ma omoara"
Actual

Batut, dar bogat! Cu ce avere se alege Florin, tanarul de 25 ani, dupa ce va divorta de batranul de 79 de ani, care l-a batut in timp ce dormea: "A zis ca ma omoara"

V.P.
25 sep 2017

Cand credea ca viata îi surade din toate punctele de vedere, Florin, tanarul manechin care s-a casatorit cu un preot Anglican, a primt o lovitura devastatoare. S-a certat, ba chiar putin a lipsit sa nu se ia la bataie cu sotul sau. Cel putin asa sustine manechinul, care nu mai iese din casa de suparare.

"A decurs la violenta fizica si nu sunt de accord cu asa ceva."

 

Florin Marin in varsta de 25 de ani si preotul Anglican Philip Clements de 79 de ani s-au casatorit cu mare tamtam in Anglia, ajungand sa aiba aparitii la cele mai mari televiziunii ale lumii. Insa minunea se pare ca a tinut doar cateva luni.

FLORIN MARIN - manechin: "Aveam scandaluri in fiecare zi pe teme de nimic, stii? Eu am o problema cu somnul de 2 ani de zile cand dorm eu ma misc, am fost obisnuit sa dorm singur si tot ii spunema in fiecare dimineata, te rog frumos, lasa-ma in pace. M-am intors cu fundul la el, l-am dat mai asa. Lasa-ma asa. Si m-am trezit cu un pumn in spate, iti dai seama, soc…batran, eu m-am gandit prima oara la batranete zic frate…la 79 de ani…Cand m-am intors cu fata zic e-adevarat. Mi-a mai tras doua."

Florin spune ca nu ar fi fost prima abatere. Philip ar mai fi ridicat tonul la el, insa, de data aceasta, ar fi exagerat....

"M-am ridicat din pat si i-am spus, gata, s-a terminat relatia. Dupa i-am spus. Ramanem doar prieteni daca vrei. Daca vrei sa ramai aici, am grija de tine normal..dar a zis ca nu, vreau sa plec. Foarte bine, e decizia ta sa pleci."

Divortul pare iminent, insa cam greu de pus in practica.

"Eu i-am spus, hai sa divortam pana la urma, ce tot o tinem tot asa. Nu nu vreau sa divortez si eu i-am spus eu sa divortez daca vreau. Eu nu divortez pentru ca, costa niste bani.  Si eu i-am spus pe banii tai daca vrei divortez si cu asta basta."

Nu am reusit sa luam legatura si cu Philip sa ne povesteasca intamplarea.
Cert este ca, in caz de divort, Florin se va alege cu multe bunuri materiale dintre care cel mai consistent pare a fi……apartamentul lor dintr-un cartier rezidential.

"Apartamentul este al meu de la inceput. Noi prima oara cand am cumparat apartamentul nu a fost contractual de vanzare cumparare final. A fost prin succesiune. El fiind platitor mi-a transferat mie 50% dupa care mi-a tansferat inca 50% sa am eu 100%."

viewscnt
TAGURI: florin, batran, preot

Urmareste-ne pe Facebook