Baza sportiva, lasata in paragina. Obiectele sanitare sunt smulse, gazonul e distrus, iar plasa lipseste din garduri. Primarul e optimist

O baza sportiva din judetul Brasov a ajuns intr-o stare deplorabila. ##VIDEO12027##

miercuri 13 iulie 2016 , 19:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Te-apuca jalea inca din curte, si plansul de cum ajungi inauntru. Cladirea n-a trecut prin lupte grele, ci prin mana unor autoritati care n-au dat doi bani pe ea. Metaforic vorbind, pentru ca, in realitate, 500 de mii de lei a inghitit de la buget.

Petre Iuga primar comuna Varfuri: trebuia sa mai primim 500 de mili oane de la guvern si sa …nu ni i-a dat si constructoru n-a vrut s-o finalizeze.

Avem piese luate, materiale, ca s-o finalizam. S-a furat, centrala e luata, a vrut sa ia si boilerul, a mai luat din instalatia sanitara.

Petre Iuga  primar: eu lucrez cu oamenii. Am oameni acolo, in islaz, sa fac rost de masina. Sunt pe toate. Si pe microbuze, si pe tractor, si pe utilaje.

Cu sapca pe cap si maiou de muncitor, domnul care mestereste de zor la tractor e primarul comunei Varfuri. O fi priceput in toate intaiul gospodar, insa un singur lucru i-a scapat printre degete, si unul care-i doare pe tinerii comunei: baza sportiva, lasata de izbeliste de ani buni.

Vine cineva acolo? Nu stiu pentru ce-I facuta! Da n-o pazeste nimeni? Nu, nu. Nu e paznic, n-are nimic. Ati vazut in ce situatie e.

Obiectele sanitare sunt smulse, gazonul e distrus, plasa lipseste din garduri, iar portile de fotbal nici la fier vechi nu le-ar lua la cat sunt de ruginite.


Erau copiii pe acoperis daca … si busea cu bolovani si …trebuia gardu facut, trebuia un lacat pus, dat la cineva in raspundere, asa...

Asa se explica tencuiala sfasiata. In unele locuri, gaurile sunt atat de adanci, incat incap in ele pet-uri de doi litri.

Lacatul s-a pus abia acum, cand nu mai e nimic nici de furat, nici de salvat.
Din 2012, autoritatile se chinuie sa apuce ziua in care panglica inaugurarii va putea fi taiata.

Ion Banaru, fost viceprimar Varfuri: a fost demarat lucrarea in anul 2008. In 2012 s-a terminat lucrarea, dar nu s-a facut receptia. Nici pana-n ziua de astazi. Noi trebuia sa mai dam niste bani constructorului, constructorul n-a acceptat sa faca receptia. chiar n-am inteles.

Petre Iuga- primar Varfuri: dar mai sperati sa o finalizati? Da.
Io sper sa finalizam. Avem si alt vice, da-I plecat la mare. Om vedea ce-om face.

Pana atunci, copiii n-au decat sa bata mingea in mijlocul ulitei, ca pe gazonul bazei sportive doar vacile mai au curaj sa intre.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Final dramatic in jocul de comunicare la Survivor Romania 2021! Ce echipa a castigat... Final dramatic in jocul de comunicare la Survivor Romania 2021! Ce echipa a castigat premiul fabulos!
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si