Un bărbat din Galați, cunoscut pentru diferite acte de agresivitate, a recurs la un gest șocant. Acesta și-a ucis, fără milă, cumnatul, iar motivul pentru care a făcut-o depășește limita imaginației.

Vecinii bărbatului fac mărturii șocante despre comportamentul acestuia.

"Bea foarte mult, mereu era beat", a mărturisit unul dintre vecinii bărbatului criminal.

Și-a ucis fără milă cumnatul

Un bărbat din Galați, în vârstă de 50 de ani, a recurs la un gest șocant din cauza banilor.

Supărat pentru că ar fi fost nevoit să împartă pensia pe care mama sa o primea, bărbatul a decis să își omoare cumnatul.

Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, familia din care acesta făcea parte abia făceau față cheltuielilor, pentru că toți ar fi avut ca venit doar pensia femeii. În ciuda lipsei banilor, bărbatul ar fi dat tot venitul pe alcool. În momentul în care cumnatul acestuia i-a cerut bani soacrei sale, adică mamei lui, acesta și-a ieșit din fire și a recurs la gestul șocant.

"Bea foarte mult, mereu era beat", a mărturisit unul dintre vecinii bărbatului criminal, conform observatornews.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

banda politie nu treceti

Un bărbat din Galați și-a ucis fără milă cumnatul

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul era cunoscut de vecini pentru actele de abuz. Aceștia au mărturisit că bărbatul obișnuia să își bată mamă, în repetate de rânduri. De multe ori, pentru a o salva pe femeie din mâinile propriului fiu, vecinii au fost nevoiți să intervină, în ciuda comportamentului agresiv pe care acesta îl manifesta.

"Pe mama lui mereu o fugărea din casă. El o bătea pe mama lui.

Ce o mai bătea! Odată am scos-o din mâinile lui de pe hol de aici. Urca mereu pe scări, peste tot, se lua de femeile din bloc", a mărturisit unul dintre vecinii bărbatului criminal, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Instanța a decis prima condamnare în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Pedeapsa șoc primită de complicele celor trei criminali ai omului de afaceri din Sibiu

masina de politie

Un bărbat din Galați și-a ucis fără milă cumnatul. Motivul șocant pentru care a recurs la acest gest

[Sursa foto: istockphotos]

După ce și-a ucis cumnatul, bărbatul ar fi alertat autoritățile. Acesta a așteptat polițiștii în casă, care, ajunși la locul faptei, au dispus imediat reținerea acestuia, potrivit observatornews.ro.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să petreacă mulți ani în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si