Beatrice Rancea continua lupta in justitie cu mai multi fosti angajati ai Operei Nationale Romane Iasi, pe care, la un moment dat i-a concediat. Dupa mai multi ani de procese, in care solistii Ricardo George Nori, Stefan Gabriel Gheorgita si Costel Radu Taga – pe de-o parte si Beatrice Rancea – de cealalta parte- si-au impartit victoriile, fosta jurata a show-ului de talente a ajuns pana la punctul in care sa ceara executarea silita a ultimului dintre ei.

In urma cu o luna, Judecatoria Iasi a dispus incuviintarea executarii silite solicitata de Beatrice Rancea la adresa lui Costel Radu Taga, solist al Operei Nationale Iasi. Asta dupa ce, anul trecut, Curtea de Apel Iasi stabilise ca Taga trebuie sa-i plateasca lui Rancea, in solidar cu ceilalti doi colegi, suma de 3.000 lei reprezentand cheltuieli de judecata pe fond.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In 2014, cei trei solisti i-au cerut lui Beatrice Rancea despagubiri de 600.000 lei, suma ce reprezenta „daune morale ca urmare a presiunilor facute de manager si a defaimarii publice la care aceasta i-a supus”.

Artistii s-au declarat jigniti de faptul ca pe pagina de Facebook a Operei din Iasi a fost realizat un sondaj de opinie prin care publicul era invitat sa voteze daca cei trei mai pot canta sau nu.

Scandalul este oricum departe de a se fi incheiat. Gheorghita si Taga au revenit in 2017 cu un alt proces, tot pe „raspundere delictuala”, in care parati sunt Beatrice Rancea si Opera Nationala Romana Iasi.

Cazul este si in prezent pe rolul Judecatoriei Iasi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si