La cateva ore dupa ce a ajuns cu bebelusul acasa, mama acestuia a apelat Serviciul de urgenta 112 cerand disperata ajutor pentru copilul care se invinetise si nu mai respira, scrie BZI.
Medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru bebelusul care deja murise.

Mama le- a spus medicilor de pe ambulanta ca miercuri a mers cu bebelusul la Spitalul de copii Sf. Maria din Iasi pentru ca a observat ca micutul are febra si plangea in continuu. La unitatea medicala a fost diagnosticat cu infectie respiratorie si i s-a administrat un tratament perfuzabil, dupa cum a spus mama. Medicii nu au internat copilul si i-au spus mamei sa mearga la domiciliu si sa revina a doua zi pentru continuarea medicatiei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Purtatorul de cuvant al Spitalului Sf Maria a decalarat ca va analiza aceasta situatie si va oferi apoi un punct de vedere, scrie BZI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si