Bebelusul abandonat din Buzau a fost crestinat!

Abandonat de mama, salvat de oameni cu suflet si botezat de mai multe perechi de nasi. Este povestea trista a unui bebelus de numai o luna, care a fost parasit in frig saptamana trecuta de cea care i-a dat viata. Baietelul va fi preluat de Protectia copilului si dat in grija unui asistent maternal.

Author: G. S. Webeditor: I. I. marți 12 decembrie 2017 , 19:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La botezul micutului Razvan Nicolas a venit o intreaga comunitate, mai putin parintii sai. Vinerea trecuta, cea care i-a dat viata a decis ca nu-l mai vrea si l-a parasit in curtea spitalului judetean Buzau. L-a asezat intr-un carucior, l-a invelit cu o patura si l-a abandonat in frig.

Crestinarea baietelului a avut loc astazi, in ziua in care ortodocsii il praznuiesc pe Sfantul Spiridon - parintele orfanilor. Slujba a avut loc la biserica din cadrul spitalului judetean, unde au venit mai multi oameni impresionati de drama baietelului. Asa a ajuns nou-nascutul sa aiba zeci de perechi de nasi! Una dintre femei si-a asumat, pe moment si rolul de mama si l-a scos pe micul Nicolas cu haine nou-noute din sectia de pediatrie.

Micutul Nicholas va fi prin botezul de astazi cel mai nou membru al unei familii mari de copii, grupul Happy Kids.  Persoanele care au asistat la botez vor ca,  prin gestul de astazi, sa-i schimbe soarta micutului.

In zilele viitoare, Nicholas va fi preluat de protectia copilului si va ajunge la un asistent maternal care mai are in grija un frate de-al bebelusului. Politistii au descoperit ca mama baietelului este prostituata si ca mai are 9 copii, dintre care 7 au ajuns tot in grija statului.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si