Harry Barker este un baietel in varsta de 1 ani si jumatate din Marea Britanie care s-a nascut cu un cap supradimensionat din cauza unei afectiuni numite craniostenoza. Craniul bebelusului avea dimensiunile craniului unui adult, iar acesta risca leziuni ale creierului daca nu ar fi fost supus unor interventii chirurgicale.
La varsta de 3 luni, Harry a fost supus primei operatii de micsorare a craniului.
Operatia a fost repetata 3 luni mai tarziu. Cateva zile dupa interventii, baietelul nu a putut sa vada, ca efect al acestora. Opratiile au fost efectuate cu succes, dar medicii spun ca in viitor el trebuie sa mai fie suspus unor interventii chirurgicale.
Mama baiatului a ajuns la spital cand era insarcinata in 31 de saptamani. Ea credea ca are un atac de astm, insa medicii i-au spus ca este insarcinata. La o saptamana dupa ce a aflat, ea a nascut.
Familia spera ca la Craciun sa ii cumpere micutului un carucior special care sa ii tina capul intr-o pozitie sigura, pentru a-l putea scoate la plimbare mai des.

Harry Barker este un baietel in varsta de 1 ani si jumatate din Marea Britanie care s-a nascut cu un cap supradimensionat din cauza unei afectiuni numite craniostenoza.

Craniul bebelusului avea dimensiunile craniului unui adult, iar acesta risca leziuni ale creierului daca nu ar fi fost supus unor interventii chirurgicale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La varsta de 3 luni, Harry a fost supus primei operatii de micsorare a craniului. Operatia a fost repetata 3 luni mai tarziu. Cateva zile dupa interventii, baietelul nu a putut sa vada, ca efect al acestora. Opratiile au fost efectuate cu succes, dar medicii spun ca in viitor el trebuie sa mai fie suspus unor interventii chirurgicale.

Mama baiatului a ajuns la spital cand era insarcinata in 31 de saptamani. Ea credea ca are un atac de astm, insa medicii i-au spus ca este insarcinata. La o saptamana dupa ce a aflat, ea a nascut. Familia spera acum  ca la Craciun sa ii cumpere micutului un carucior special care sa ii tina capul intr-o pozitie sigura, pentru a-l putea scoate la plimbare mai des, scrie Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si