BEC a decis! Sunt sau nu valide buletinele de vot cu ștampila pe prima pagina? Sute de mii de români au votat așa

BEC a decis! Sunt sau nu valide buletinele de vot cu ștampila pe prima pagina? Sute de mii de români au votat așa

M.B., duminică 26 mai 2019 , 16:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un scandal uriaș a izbucnit la secțiile de votare după ce președinții au ștampilat buletinele de vot pe prima pagină, nu pe ultima, așa cum cerea regulamentul. Subiectul a fost dezbătut în ședință extraordinară de către Biroul Electoral Central pentru a hotărî dacă voturile a sute de mii de români vor fi sanu nu valide. 

La orele 14:00 Marian Muhuleț,purtătorul de cuvânt al BEC, a aunțat că voturile nu vor fi anulate. Așdar, românii pot răsufla ușurați știind că voturile lor vor fi luate în calcul indiferent dacă președinții secțiilor de votare au pus ștampila de control pe prima sau pe ultima pagină a buletinului de vot, așa cum prevedea, de fapt, regulamentul. 

Românii s-au revoltat crezând că voturile lor nu vor fi valide 

„În mai multe secții de votare ștampila de control a fost pusă pe prima pagină și nu pe ultima cum este stipulat în lege, iar acele voturi vor fi anulate!”, a scris un tânăr din Iași pe pagina lui de Facebook.

„Sa fiți foarte atenți să vedeți dacă ștampila de control este pusă pe ultima pagină, iar dacă nu, sunați la BEJ.

Haideți să ieșim în număr cât mai mare să nu poată frauda votul!”, a mai scris el.

Din fericire, BEC a luat o decizie mulțumitoare pentru toți cei care au stat ore în șir la coadă pentru a-și exercita dreptul la vot. 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Alexandru Zănoagă la Survivor România 2021? Ce spune fostul concurent de la... Alexandru Zănoagă la Survivor România 2021? Ce spune fostul concurent de la "Puterea dragostei"
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică FUGI de... Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică FUGI de acolo. Ce este, de fapt
monitorulcj.ro
O tânără din Cluj-Napoca, agresată sexual în GARĂ. Momente de coșmar O tânără din Cluj-Napoca, agresată sexual în GARĂ. Momente de coșmar
infoactual.ro
Câți BANI câștigă Dorian Popa din vlog-urile postate. Suma lunară depășește limitele... Câți BANI câștigă Dorian Popa din vlog-urile postate. Suma lunară depășește limitele imaginației!
infoactual.ro
Ziua 21, anul 21, secolul 21! Mihai Voropchievici explică: Acţionează întotdeauna... Ziua 21, anul 21, secolul 21! Mihai Voropchievici explică: Acţionează întotdeauna asupra psihicului
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si