Un scandal uriaș a izbucnit la secțiile de votare după ce președinții au ștampilat buletinele de vot pe prima pagină, nu pe ultima, așa cum cerea regulamentul. Subiectul a fost dezbătut în ședință extraordinară de către Biroul Electoral Central pentru a hotărî dacă voturile a sute de mii de români vor fi sanu nu valide. 

La orele 14:00 Marian Muhuleț,purtătorul de cuvânt al BEC, a aunțat că voturile nu vor fi anulate.

Așdar, românii pot răsufla ușurați știind că voturile lor vor fi luate în calcul indiferent dacă președinții secțiilor de votare au pus ștampila de control pe prima sau pe ultima pagină a buletinului de vot, așa cum prevedea, de fapt, regulamentul. 

Românii s-au revoltat crezând că voturile lor nu vor fi valide 

„În mai multe secții de votare ștampila de control a fost pusă pe prima pagină și nu pe ultima cum este stipulat în lege, iar acele voturi vor fi anulate!”,  a scris un tânăr din Iași pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Sa fiți foarte atenți să vedeți dacă ștampila de control este pusă pe ultima pagină, iar dacă nu, sunați la BEJ.

Haideți să ieșim în număr cât mai mare să nu poată frauda votul!”,  a mai scris el.

Din fericire, BEC a luat o decizie mulțumitoare pentru toți cei care au stat ore în șir la coadă pentru a-și exercita dreptul la vot. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si