Procesul pe care il are cu Armata l-a determinat pe Becali sa se reorienteze catre alta echipa din Liga1! Daca, initial, omul de afaceri dorea sa nu ramana descoperit prin pierderea Stelei si sa cumpere imediat pe Metaloglobus, la inceputul saptamanii, situatia s-a schimbat radical!

Ana s-a prezentat ieri la negocieri
Ana s-a prezentat ieri la negocieri Gigi a anuntat ca a avut o discutie preliminara cu primarul Chiajnei pentru preluarea Concordiei, iar marti a trecut la actiunea concreta! Latifundiarul a mandatat-o pe Anamaria Prodan sa mearga la discutii concrete pentru achizitionarea pachetului majoritar al echipei aflate
actualmente pe locul 12 in prima divizie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Paparazzii au imortalizat-o, ieri, pe cunoscuta impresara exact in momentul in care ea a ajuns la negocieri! Pe un viscol teribil, la orele 10.30 dimineata, imbracata ca o adevarata femeie de afaceri, in haina de blana si cizme cu toc inalt, sotia lui Reghe s-a prezentat  in fata clubului ilfovean decisa sa definitiveze tranzactia.

Imediat ce a ajuns la fata locului, toti colaboratorii Anei de pe vremea cand ea conducea clubul au luat-o in brate inca de la intrarea la birouri. De la soferul autocarului pana la magazioner, oamenii au fost foarte fericiti sa o revada si sa isi exprime bucuria ca se va vinde echipa lui Becali, iar ea este cea care discuta termenii.

Dupa trei ore de stat la discutii, Prodanca a iesit de la discutii cu primarul Chiajnei multumita, semn clar ca, in cel mai scurt timp, se va ajunge la o intelegere foarte buna pentru toate partile implicate in business-ul fotbalistic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si