Becali, scandal uriaş cu ANAF-ul pentru o sumă incredibilă! Afaceristul a deschis fiscului un nou proces

Gigi Becali a dat din nou în judecată ANAF-ul, în urmă cu doar o lună.

Radu Constantin, luni 17 decembrie 2018 , 19:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gigi Becali declară din nou război fiscului, pe care l-a acţionat în judecată în urmă cu o lună. Latifundiarul contestă un act adiministrativ emis de ANAF în data de 19 iunie 2018 şi pe care finanţatorul Stelei nu o recunoaşte.

Cel mai probabil, acţiunea lui Becali are legătură cu un conflict mai vechi pe care omul de afaceri din Pipera îl are cu Administraţia Naţională a Finanţelor Publice.

Este vorba despre scandalul TVA-ului pe care dezvoltatorii imobiliari au fost puşi să-l plătească retroactiv pentru perioada 2008-2009.

Becali are deja o victorie la activ în instanţă, după ce a reuşit să dovedească faptul că în respectiva perioadă trazacţiile imobiliare erau scutite de TVA prin lege. Astfel, Becali a reuşit să anuleze un act administrativ prin care îi erau imputaţi circa 1,2 milioane euro. Cu toate astea, el a rămas cu o datorie la ANAF de circa 800.000 euro. Sentinţa în acest caz a fost luată în septembrie însă nu este definitivă. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si