Benone Sinulescu, ingenuncheat de durere! "A murit azi-noapte. Ma doare sufletul ... "
Life

Benone Sinulescu, ingenuncheat de durere! "A murit azi-noapte. Ma doare sufletul ... "

A.S.
15 iun 2018

Artista de muzica populara Natalia Gliga a murit la 77 de ani, iar colegul acesteia de scena, Benone Sinulescu, a facut dezvaluiri emotionante la tv.

"Era un om absolut deosebit, o cantareata sensibila care nu a vrut sa iasa in prim plan, dar ea oricum era de mult in prim plan. Era o persoana corecta, punctuala si se comporta foarte frumos. A avut grija cum sa arate bine si cum sa cante pe scena. Era o fiinta citita, vesnic avea o carte la ea. Am o durere uriasa. Am vorbit cu sotul ei si nici nu putea sa vorbeasca. A murit azi-noapte. Ma doare sufletul cand vad ca toti pierim unul cate unul!”, a declarat Benone Sinulescu in cadrul unei emsiuni, la RomaniaTV.

Citeste si: Cantareata de muzica populara, violata si batjocorita de fostul sot! Ce i-a facut barbatul ieri este INFIORATOR

Benone Sinulescu a declarat ca sotul artistei ar fi gasit-o fara suflare, in timpul noptii, in dormitor.

Natalia Gliga face parte din categoria interpretilor grei ai „Generatiei de Aur a Folclorului Romanesc”, care in cei 34 de ani de cariera a cantat pentru circa 200 de presedinti de state si personalitati. De-a lungul anilor solista a cantat in turnee in Franta, Germania, Austria, Bulgaria si Elvetia. Azi Natalia Gliga este membra a Uniunii Compozitorilor din Romania si a Uniunii Interpretilor din Romania, are sapte discuri si zeci de inregistrari la radio si televiziune , conform musicartist.ro.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook