Berna de la "Puterea Dragostei" a vorbit deschis despre motivul real pentru care ea și Radu, cel cu care a fost timp de trei luni, s-au despărțit. Blondina a precizat că vrea să se împace cu Radu și nu cu Philip, așa cum se vorbește pe internet.  

Citeste si: Roxana, noua concurentă de la "Puterea Dragostei", primită cu suspiciune. "Sigur nu cunoști vreun băiat din casă?"

Berna: „Eu și Radu ne-am despărțit pentru că am făcut eu o porcărie" 

Invitată în platoul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei” de la Wowbiz.ro, Berna a oferit în exclusivitate noi detalii despre despărțirea de Radu, dar și despre zvonurile potrivit cărora s-ar fi întors la Philip, fostul ei iubit.

Blondina sexy spune că totul a plecat de la o glumă nepotrivită pe care acum o regretă. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Eu și Radu ne-am despărțit pentru că am făcut eu o porcărie, nu trebuia să fac această chestie și chiar mi-a părut rău.  Eu

cu Radu nu ne-am certat timp de trei luni, am avut doar mici gelozii. Dar am făcut o porcărie. Am vrut să fac și eu o glumă și l-am sunat pe Philip, dar nu eu eram la telefon, era prietena mea și din gluma aceea s-a ajuns la altceva. Eu chiar am vrut să fac o glumă", a mărturisit Berna în studioul Wowbiz.ro.

Ea a precizat că nu își dorește să mai fie vreodată cu Philip, doar că a vrut să facă o glumă cu prietena ei și a ieșit altceva.

"Vreau să lămuresc această situație, eu pun mâna pe inimă, îmi doresc să mă împac cu Radu. Eu pe el îl iubesc, la el țin. Eu nu mai văd o relație cu Philip așa cum o vedeam acum un an doi. Eu i-am spus lui Radu că a fost o glumă. Vă dați seama că l-a deranjat pentru că mă iubește și și eu îl iubesc pe el”, a spus Berna, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si