Roxana Mihaela este cea mai nouă concurentă care ia parte la  show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”. Ea a venit în locul lăsat liber de Antonia și este dornică de o relație nouă. Roxana de la „Puterea Dragostei” este pasionată de fashion și vrea tot timpul să arate bine.

Citeste si: Andra Volos, fosta concurentă „Puterea Dragostei”, vizită la mănăstire în miez de noapte

Cine este Roxana, noua concurentă de la "Puterea Dragostei"

Băieții au supus-o pe Roxana unui adevărat interogatoriu la intrarea în casa "Puterea Dragostei".  Roxana este din Mangalia, are 23 de ani și este în zodia "Pești".

Deși Codruț este din Galați, toți ceilalți concurenți l-au suspectat că se cunoaște de dinaintea emisiunii cu noua concurentă venită din Mangalia.

"Ai spus mai devreme că vine o fată Roxana, voi vă cunoașteți deja", l-a acuzat Vlad, dar Codruț și Roxana au negat amândoi că s-ar cunoaște. 

Citeste si: Antonia de la "Puterea Dragostei", poză incendiară după plecarea din emisiune. Este împreună cu un fost concurent

Mesaj suspect primit de Codruț despre Roxana

Codruț a explicat cum stau lucrurile: "Am primit zilele trecute un mesaj de la un cont fake de Instagram, unul Andrei, cu numele Roxanei și cu datele ei. Era cu rugămintea să o ajut, să o îndrum în emisiune. Asta-i tot".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Roxana s-a apărat: "Nu cunosc niciun Andrei, nu am un prieten acasă și nu înțeleg de ce tocmai Codruț ar trebui să mă îndrume...."

Citeste si: N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă Maria de la „Puterea Dragostei”, după despărțirea de Marinescu

Cu cine a dansat Roxana

Roxana l-a ales pe Mădălin pentru primul ei dans în casa de la "Puterea Dragostei" și l-a întrebat de ce este supărat. "Sunt puțin supărat pe trecut", i-a răspuns concurentul dezamăgit după plecarea Antoniei din casa iubirii.

Pasiunea a atins cote maxime pe ringul de dans, iar unii dintre concurenți au părut să fie roși de gelozie. 

"Cum de te-ai gândit să-l alegi pe Mădălin?", a întrebat-o Radu. "Nu că-l plac sau așa ceva. Nu cred că trebuie să ai un motiv bine întemeiat ca să iei pe cineva la dans", a spus Roxana

"Multe fete par ok la început și după aia își scot colțișorii", a comentat Iacob prima impresie avută la venirea Roxanei în casa Puterea Dragostei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si