Berna de la „Puterea Dragostei” a povestit cum s-a simțit la primul eveniment din familia iubitului său Philip Albu. „Am fost cu Philip la prima noastră nuntă, la vărul lui. Ne-am distrat super mult. Philip a dansat bombă cu vara lui. Toată lumea m-a întrebat dacă nu sunt geloasă că Philip a dansat cu fetele.” a transmis Berna.

Philip Albu a dansat pe manele alături de verișoara lui.

Dansurile lascive i-au indignat pe fani, care au întrebat-o pe Berna de ce nu este geloasă. Distracția a continuat până dimineața. Cuplul a fost în centrul atenției, iar toată lumea dădea dedicații pentru ei.

Berna de la „Puterea Dragostei” a radiat la petrecerea invitată

Bernadette Laszlo a eclipsat pe toată lumea aflată la petrecere. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a strălucit toată. Berna a purtat un compleu elegant, negru, de dantelă, asociat cu sandale, iar pe cap a avut un accesoriu plin de pietre și sclipici. Philip de la „Puterea Dragostei” a fost pe măsura așteptărilor. Bărbatul a fost îmbrăcat cu un costum elegant și luxos, asortat cu ținuta iubitei sale.

berna de la puterea dragostei la nuntă
Berna de la puterea dragostei la nuntă alături de Philip Albu.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Berna spune tot despre cearta cu Ella de la „Puterea Dragostei”: „Îmi pare rău că nu am ales-o pe...”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Ce spune Philip de la „Puterea Dragostei” despre părinții Bernei: „Abia așteaptă să...”

Citeste si: El este fratele Bernei de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite cu Norbert Laszlo

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi locuiesc împreună în București și au planuri mari de viitor. Se vor căsători, vor face copii și își vor deschide o afacere.

Relația lor este cât se poate de serioasă. Philip Albu a mers acasă la Berna la Târgu-Mureș unde i-a cunoscut întreaga familie, dar și Berna i-a cunoscut familia iubitului său. Blondina sexy s-a simțit cea mai atașată de mama lui Philip. Tânăra mamă a lui Philip s-a aflat pentru o scurtă perioadă de timp în România pentru a petrece timp cu familia. Liliana Albu lucrează în Italia, unde a și plecat de curând.

berna de la puterea dragostei la nuntă
berna de la puterea dragostei la nuntă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, la "Bravo, ai stil! Celebrities"? Frumoasa blondă îşi doreşte enorm să participe la emisiunea momentului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si