Ce spune Philip de la „Puterea Dragostei” despre părinții Bernei: „Abia așteaptă să...”

Ce spune Philip de la „Puterea Dragostei” despre părinții Bernei?! Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D, a declarat în exclusivitate pentru știrilekanald.ro ce părere au socrii despre el.

Georgiana Balaban, joi 06 august 2020 , 11:22

philip de la puterea dragostei părinți berna
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Părinți - Berna de la Puterea Dragostei. Ce spune Philip de la „Puterea Dragostei” despre părinții Bernei: „Abia așteaptă să mă cunoască.” Philip Albu a menționat că nu a apucat încă să-i cunoască față-n față, însă comunică prin telefon. „Au o părere bună despre mine, chiar dacă sunt dificili cu anumite chestii familiare. Mă plac, abia așteaptă să mă cunoască.” a adăugat Philip Albu.

Ce spune Philip de la „Puterea Dragostei” despre părinții Bernei: „Abia așteaptă să...”

philip de la puterea dragostei părinți berna

Părinți - Berna de la Puterea Dragostei. Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” nu au apucat să ajungă acasă la blondă, deoarece mama tânărului a venit din Italia și au preferat să-și petreacă timpul cu ea. „Nu mi-am văzut părinții de șapte luni. Am stat în București din cauza mamei lui Philip pentru că ea vine rar acasă. Pe 7-8 august voi merge și la ai mei.” a spus Berna de la „Puterea Dragostei”.

philip de la puterea dragostei părinți berna

Părinți - Berna de la Puterea Dragostei. Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, dezvăluiri exclusive: De ce s-a certat cu Bianca?

Părinți - Berna de la Puterea Dragostei. Citeste si: Inedit cu ce se ocupa Mona de la „Puterea Dragostei” înainte de a intra în casa iubirii de la Kanal D

Părinți - Berna de la Puterea Dragostei. Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei”, decizie de ultima oră după câștigarea marelui premiu

Părinți - Berna de la Puterea Dragostei. Întrebat ce simte pentru iubita sa, Berna, Philip nu a ezitat să răspundă: „E femeia cu care îmi doresc o familie, copii. Să îmbătrânesc frumos cu ea...de mână alături de familia noastră frumoasă.”.

philip de la puterea dragostei părinți berna

Nuntă Philip și Berna

Părinți - Berna de la Puterea Dragostei. Philip Albu a ținut să adauge că peste zece ani se vede la casa lui, alături de Berna, cu copii, dar și cu afaceri de modă.

Părinți - Berna de la Puterea Dragostei. Philip de la „Puterea Dragostei” a precizat și când va avea loc nunta, dar și ce vor face după. „Îmi doresc și fată și băiat cu Berna. Să avem o nuntă mai specială. Ea să fie în rochie de prințesă, eu îmbrăcat în cavaler, să vin cu caleașca pe un covor roșu.” a declarat tânărul.

philip de la puterea dragostei părinți berna

Părinți - Berna de la Puterea Dragostei. Nunta celor doi va avea loc anul viitor și va fi filmată la emisiunea „Se strigă Darul” de la Kanal D. Berna de la „Puterea Dragostei” a mărturist că va purta o creație by Adrian Pescariu.

Părinți - Berna de la Puterea Dragostei. Citeste si: Bătaie ȘOC la Puterea Dragostei! Philip și Livian și-au împărțit lovituri în plină stradă!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si