Berna și Philip de la „ Puterea Dragostei ” au pus stop definitiv. Cei doi s-au separat în urmă cu o lună, însă au decis să rămână prieteni. Acum nici urmă de prietenie între cei doi. „Vă rog să nu mai mă etichetați în postări cu Philip, să ștergeți grupurile cu mine și cu el. Nu mai există cale de împăcare, nu vreau să mai aud de el!”

a transmis blondina pe contul ei oficial de Instagram.

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei”- nu mai există cale de împăcare?!

Bernadette Laszlo a renunțat la amintirile cu Philip. Blondina este hotărâtă să-l uite definitiv pe tânăr. Focoasa blondină s-a restras la Târgu-Mureș și a lăsat deoparte relația cu Philip Albu. Berna s-a „tunat”, și-a pus silicoane, și-a mărit buzele, și a mers în orașul natal. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a transmis pe contul ei oficial de socializare că nu mai dorește vreo împăcare cu Philip și că se simte deranjată de urmăritorii care încă îi asociază pe cei doi.

berna mesaj pentru philip de la puterea dragostei
Berndatte Laszlo.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 2 noiembrie – A doua parte- VIDEO. O fostă concurentă se întoarce în casa Puterea Dragostei. Despre cine este vorba?

Citeste si: Ce a ajuns să facă Simina de la „Puterea Dragostei” pentru a-și îngriji copilul. Cum câștigă bruneta banii

Berna și Philip de la „ Puterea Dragostei ” s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Cei doi au părăsit emisiunea și s-au mutat împreună în București. Cei doi îndrăgostiți aveau planuri de viitor și doreau să facă nuntă și apoi un copil. Acum, însă, Philip Albu și Bernadette Laszlo au luat-o pe drumuri diferite.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si