Berna și Philip la București. Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” s-au mutat împreună: „Avem planuri foarte mari!” a spus blonda. Cei doi locuiesc în apartamentul lui Philip din București. „Bună dragii mei! Eu am ajuns acasă cu iubiricul meu scump și drag și sunt cea mai fericită. Te iubesc foarte mult! Cum te simți iubiricul meu, acasă?” a spus Berna de la „Puterea Dragostei”.

berna și philip la bucurești

Berna și Philip la București. „Sunt fericit că mi-am văzut familia, prietenii. Că mă plimb cu tine peste tot. Știam că o să vin cu tine acasă.” a transmis Philip Albu.

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” s-au mutat împreună: „Avem planuri foarte mari!”

berna și philip la bucurești

Berna și Philip la București. „Ne înțelegem de minune. Eu cu iubiricul meu avem planuri foarte mari. Am vrut să le împărtășesc cu voi.” a adăugat Berna.

Berna și Philip la București. Focoasa blondă a continuat să facă un tur al casei lui Philip. Berna a filmat toate jucăriile din camera iubitului său, care acum a devenit dormitorul lor.

Berna și Philip la București. Citeste si: Marea Finală "Puterea Dragostei" va fi difuzată pe 26 iulie, la Kanal D. Află cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Berna și Philip la București. Citeste si: Mama lui Philip de la „Puterea Dragostei”: „O aștept pe Berna să vină acasă!”

Berna și Philip la București. Citeste si: Nelson Modialu nu-l primește pe Livian acasă: "Du-te la bunică-ta, du-te la mătușă-ta"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Berna și Philip la București. „Asta este camera ta? Sau este camera noastră? Dacă o să avem un bebeluș? Chiar îmi doresc un bebeluș. Stai să le arăt oamenilor ce chestii de bebe ai tu.” a zis Berna de la „Puterea Dragostei”.

Berna și Philip la București. Berna a dus în cameră un cântar electronic pentru bebeluși. „Eu sunt mai încântată, mie îmi plac copiii de fel. Tu nu ești așa încântat. Nu acum facem, peste doi ani, trei. Planul nostru este să facem nunta la anul, dar cu virusul ăsta...nunta se filmează la emisiunea „Se strigă darul!” cu doamna Andreea Mantea.” a menționat Berna.

berna și philip la bucurești

berna și philip la bucurești

Berna și Philip la București. Philip Albu: „Vreau o nuntă de regi, de cocalari. Tu cu o rochie daia mare cu pietre, cu sclipici. Eu vreau costum dăla alb ca la un prinț, nu sacou sau așa. Și să vin pe cal.”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

berna și philip la bucurești

Berna și Philip la București. Cei doi au încheiat clipul video prin a spune că vor face un nou vlog cu mama și cu mamaia lui Philip când vor ajunge acasă.

berna și philip la bucurești

Berna și Philip la București. Citeste si: Cel de-al treilea sezon „Puterea dragostei” incepe pe 27 iulie, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si