Bia de la Puterea Dragostei aruncă bomba! A avut relații intime cu Bogdan Mocanu: "Am avut o relație cu tot ce include"

Bia de la Puterea Dragostei susține că a avut o relație cu Bogdan Mocanu, însă concurentul nu a vrut să-și asume relația în emisiune.

A.N.C, luni 09 septembrie 2019 , 21:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La scurt timp după ieșirea din casa Puterea Dragostei, Bia a făcut mărturisiri neașteptate legate de relația cu Bogdan Mocanu. Fosta concurentă susține că au avut o relație în adevăratul sens al cuvântului, însă nu au simțit să o faca publică.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, declarație uimitoare despre Andreea Mantea: "Este o femeie superbă"

Citeste si: Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Rusu va deveni tătic: „La omul bun durează mai mult să își găsească fericirea”

"Am avut o relație cu Bogdan. Însă nu a vrut să-și asume. Am avut o relație cu tot ce include o relație. El nu-și asumă. Nici eu nu am fost foarte decisă să mă afișez cu el. Însă nici el nu și-a asumat.", a declarat Bia.

Întrebată despre cum este Bogdan în intimitate, despre cum sărută, Bia a spus că nu vrea să vorbească despre asta și că preferă să nu-și aducă aminte.

"Nu vreau să vorbesc despre chestiile astea. Nici nu vreau să-mi aduc aminte. Pe mine el m-a atras de la început. Însă după vacanță, toți ne-am întors schimbați", a mai spus Bia pe vlog la Reea&Tina.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si