Deși formau cuplul momentului, Bia Khalifa și Fulgy s-au despărțit. Se pare că tânăra nu suferă deloc după despărțire.

Ea este cea care a ales să pună punct relației cu Fulgy și nu regretă deloc. Mai mult decât atât, ea consideră că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o.

Citește și: Bia Khalifa vrea să-și facă dreptate după ce a fost arestată în aeroport. Vedeta își scoate certificat medio-legal

Fulgy, despre despărțirea de Bia Khalifa

Fulgy a fost primul care a făcut marele anunț. El le-a spus fanelor lui că este din nou singur și disponibil pentru o nouă relație

„Ca să vă țin la curent cu realitatea, nu cu imaginea pe care  prezint eu pe aplicațiile Meta sau Tik Tok. Fosta mea relație de prietenie s-a încheiat… Single”, a scris Fulgy pe rețelele sociale.

Citește și: Fulgy a înlocuit-o pe Bia Khalifa cu o altă femeie! Tânărul a sărutat pasional o altă domnișoară în fața tuturor: „Mr. Moft face ce vrea”

Bia Khalifa a aruncat bomba în cazul despărțirii de Fulgy

Relația celor doi nu s-a terminat foarte bine. Bia Khalifa a mărturisit că nu mai vrea să aibă de-a face cu fiul Clejanilor vreodată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors.

Și, pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine.

Citește și: VIDEO- Cum este răsfățată Bia Khalifa de către Fulgy: „Pretențiile sunt mari”

Dacă vrea să-l fac vedetă, că nu-l bagă nimeni în seamă, că are TikTok-ul și Instagram-ul plin doar de mine (și nu le șterge, doar le arhivează ca să nu piardă like-urile). Atât am de spus, nu are decât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”, a declarat Bia Khalifa.

Citește și: Ce mesaj a primit Bia Khalifa de la Viorica din Clejani. Fulgy habar nu a avut

Cum a început povestea de dragoste dintre Bia Khalifa și Fulgy

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Bia Khalifa a dezvăluit cum a început relația ei cu Fulgy. Tânăra a menționat că totul a pornit din plictiseală, după ce a vorbit pe internet cu el.

Citește și: Ce s-a întâmplat în familia Clejanilor de Crăciun?! Viorica s-a înfuriat și a pus mâna pe topor

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Cu Fulgy am mai avut niște interacțiuni online de-a lungul timpului. Am făcut greșeala pe care o face toată lumea, adică să judec, să zic că omul ăsta nu mi se pare…mi se pare ceva dubios la mijloc și nu vreau să mă văd cu el.

Citește și: Triunghiul amoros Oana Zăvoranu- Alex Ashraf- amanta. Ce a aflat vedeta despre cealaltă femeie din viața soțului ei

Într-o seară, adică în seara în care ne-am cunoscut, de atunci am rămas la el, m-am și mutat la el. Mi-a propus și am acceptat. Mi-am dat seama că în viața mea nu o să mai judec un om după ce văd pe internet. Este un om extraordinar, e educat, e dulce, e ce trebuie”, a declarat Bia Khalifa la acel moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si