Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei și-a surprins fanii cu o fotografie incendiară: „Cum să pui o așa poză?”

Bianca Comănici a spus pe o rețea de socializare, că în viața ei a apărut un alt bărbat și că este mai fericită ca niciodată

Bianca a făcut un live pe Youtube, în care le-a povestit fanilor despre băiatul care a apărut în viața ei și părea că și-a găsit din nou fericirea.

Băiatul despre care a povestit ar fi cineva cunoscut din showbiz.

Bianca Comănici este foarte apreciată de fanii ei în mediul online, după ce aceasta a câștiga și cel de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea dragostei”, de pe Kanal D. Bianca a afirmat că în viața ei a apărut un om foarte special, spunând despre el numai cuvinte de laudă.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei ar avea o relație cu un fotbalist cunoscut

“Sper să fie un om bun și sper să ne înțelegem. Mi-a plăcut extrem de mult de el. Eu cred că o să vă placă mult. Sunt conștientă că el o să crească, însă eu mă bucur pentru că el merită să fie cunoscut. El are ceva aparte, e diferit fața de restul băieților. Îmi place de el că e super inteligent, este carismatic, frumușel la față și îmi place că este creativ.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Astea 3 lucruri mi-au plăcut mult la el. Mama mea știe, i-am spus despre cine este vorba și îi place mult de el. Îmi place de el, însă nu mă gândesc la o relație. Nu știu dacă ne-am potrivi. Nu-l știu de mult timp, l-am descoperit cam acum o lună”, a mai spus fosta concurentă.

Citeste si: VIDEO- Puterea Dragostei. Bianca, despre casa ei și Livian

Tânărul despre care a vorbit Bianca, este Roberto Hategan, un fotbalist în vârstă de 19 ani din Chicago, SUA. Acesta a fost jucător pentru două echipe, după care s-a mutat în Germania și a fost mijlocaș ofensiv la echipa Nunberg. În prezent, Roberto nu mai joacă fotbal, dar s-a apucat de vlogging.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si