Bianca de la Puterea Dragostei s-a făcut de râs pe internet

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut un video în care a vorbit despre meseriile părinților ei, dar nu a știut să spună unde a făcut mama ei facultatea.

Author: K.B. vineri 28 februarie 2020 , 10:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Sunt oameni care susțin că tatăl meu minte. Sau mai exact că eu am mințit când am spus că este profesor de matematică, sunt oameni care susțin că el nu este profesor de matematică este doar un alcoolist. Invenții foarte, foarte urâte. Întâi de toate, tatăl meu are facultate. O are făcută acum foarte mulți ani pentru că are 57 de ani în prezent și el a fost profesor de matematică acum 30 de ani.

Nu acum, nu este profesor în prezent. Mama mea la fel, are o facultate făcută în Moldova și a mai făcut jumătate în România."

Citeste si: Cine sunt părinții Biancăi de la „Puterea Dragostei”?

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” îi alină suferința Biancăi: „Nu era o greșeală neapărat dacă părăseai competiția!”

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Cum s-a răzbunat Jador de la Puterea Dragostei pe Bogdan Mocanu, după ce i-a fost vandalizată mașina

Mariana care era lângă ea și asculta ce vrea Bianca să le transmită urmăritorilor ei o întrerupe să afle mai multe detalii: "Moldova, Chișinău?", moment în care Bianca a răspus:"Moldova, adică Rusia".

Mariana a încercat să-i explice că Moldova e practic Republica Moldova, iar Chișiăul e tot acolo.
"Am zis Moldova că ești tu lângă mine, am vrut să zic Rusia", a răspuns Bianca vizibil dezorientată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si