Bianca Mitroi se declară impresionată de băieții din Casa iubirii: „Am stabilit o legătură frumoasă”

Bianca Mitroi, fostă concurentă în Casa iubirii, a fost invitată la emisiunea „Culisele Iubirii”, prezentată de Bianca Comănici, și a vorbit de viața ei după emisiune.

Author: Laura Macovei miercuri 17 august 2022 , 15:21

Bianca Mitroi se declară impresionată de băieții din Casa iubirii: „Am stabilit o legătură frumoasă”

Bianca Mitroi se declară impresionată de băieții din Casa iubirii: „Am stabilit o legătură frumoasă”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tânăra a vorbit despre weekend-ul petrecut la mare alături de prietenele sale, despre noile proiecte muzicale, dar și despre piesa pe care a lansat-o de curând.

De asemenea, Bianca a mai spus că a avut ocazia să îi cunoască mai bine pe Adrian, Nicolas și Dragoș, foști concurenți din Casa Iubirii.

„Ne-am înțeles cu toții bine”

Bianca a povestit cu cine s-a împrietenit, cum a fost la filmări și cum s-a înțeles cu vechii săi colegi din Casa Iubirii. 

Citeste si: Radu de la "Casa Iubirii" s-a dus în satul natal. Ce i-au spus sătenii despre Xenia și Kinga

N-am simțit că am fost la muncă, a fost ca la petrecere. Ne-am înțeles cu toții bine. După filmări, am fost la o cină în oraș, într-un restaurant foarte drăguț, pe care Nicolas mi l-a recomandat. Ne-am cunoscut cu toții mai bine. M-am bucurat să văd că există oameni care m-au recunoscut de la Casa Iubirii, după atât de mult timp.

Mi-au spus că le pare rău că am părăsit emisiunea. Nu îmi mai doresc să mă întorc. Vreau ca oamenii să urmărească în continuare activitatea mea.

Oamenii își doresc să mă vadă cât mai mult. Cu ocazia aceasta i-a cunoscut mai bine pe Adrian, Nicolas, Dragoș, pe care îl știam oricum. Am stabilit o legătură frumoasă și suntem prieteni. Ne scriem. Eu am o părere foarte bună despre băieți, nu le știu parcursul în emisiune, dar vizavi de mine s-au comportat foarte frumos și asta este tot ce contează” , a spus aceasta, potrivit WOWbiz. 

Citeste si: ”Mă mir că nu te iubește nimeni, nici părinții tăi nu te iubesc”. Sorin, vorbe dure la adresa Biancăi

De asemenea, Bianca a recunoscut că participarea ei în emisiune a ajutat-o mult, deoarece chiar și acum o oprește lumea pe stradă și îi admiră evoluția. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si