Biciclist atacat de un fermier cu un cârlig, după ce acesta nu a folosit pista pentru biciclete-FOTO

În timpul unei ciocniri pe șosea, un fermier din Marea Britanie a aruncat un cârlig spre un biciclist, acuzându-l pe acesta că nu a folosit pista specială pentru bicicliști.

Author: Alexandra Bercea vineri 15 octombrie 2021 , 15:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un fermier s-a lovit de un biciclist, în Marea Britanie, aruncând cu un cârlig după acesta, reproșându-i că nu a folosit pista pentru biciclişti.

Andrew Smith, biciclist, a fost deranjat de faptul că Robert Fell, un fermier în vârstă de 66 ani, l-a forțat să îl depășească.
Andrew Smith i-a spus fermierului: ,,Ești prea aproape!", determinându-l pe acesta să îi răspundă să intre pe pista pentru biciclete ,,Ei bine, atunci intră pe pista de biciclete''

Citeste si: Rafturi goale în Marea Britanie

Biciclistul l-a confruntat pe fermier: ,,De ce îmi vorbești așa?"

Andrew l-a urmărit pe Fell până la ferma sa din apropiere. Acesta a trecut pe lângă un semn: ,,Proprietate privată", confruntându-l pe fermier: ,,De ce îmi vorbești asa?"
În acel moment a început un conflict între cei doi. Fell a aruncat cu un cârlig strigând: ,,Ieși de pe banda mea!" Bicicleta lui Andrew a fost deteriorată.

Citeste si: O femeie din Marea Britanie și-a înjunghiat soțul, orbită de furie: ,,Am vrut să îi nimeresc inima, dar el nu o are"

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Fermierul care a aruncat cu un cârlig după biciclist

Fermierul care a aruncat cu un cârlig după biciclist

[Sursa foto: Cavendish Press ]

Cei doi au ajuns în arest

Fell a recunoscut incidentul fiindu-i acceptate plângerile sale. Andrew a spus că bicicleta sa de 2, 195 lire a fost deterioarată, dar a refuzat să îi ceară fermierului despăgubiri deoarece acesta se afla pe o proprietate privată în momentul incidentului.
Incidentul a avut loc după ce Fell a întâmpinat câteva dificultăți  cu bicicliștii care nu foloseau banda specială construită lângă proprietatea sa.

Anchetatorii au susținut că dacă acel cârlig ar fi fost aruncat cu mai multă putere, acesta putea provoca daune grave: "Dacă ar fi intenționat să-l arunce mult mai puternic, i-ar fi provocat unele pagube mari.'' 

După ce a fost eliberat, soția lui Fell a declarat că totul trebuie lăsat în urmă: „Vrem doar să lăsăm acest lucru în spatele nostru și să mergem mai departe cu viața noastră”. 

Citeste si: Crimă înfiorătoare în Franța. O femeie a fost decapitată

Sursa: mirror.co.uk


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si