Biden: „Astăzi blocăm alte patru bănci mari ruseşti”. Care sunt noile sancțiuni impuse Rusiei

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a anunţat joi noile sancţiuni impuse Rusiei, după ceea ce deja a numit „atacul neprovocat şi nejustificat asupra Ucrainei”, printre sancţiuni aflându-se blocarea altor patru bănci mari ruseşti şi adăugarea de nume pe lista personelor pentru care sunt impuse sancţiuni .

Author: Diana Bostan joi 24 februarie 2022 , 21:14

război

Joe Biden a anunțat noi sancțiuni pentru Rusia.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Joe Biden a început prin a spune că armata rusă a declanşat un atac brutal asupra Ucrainei fără ca Rusia să fi fost provocată anterior. 

Alte patru bănci rusești vor fi blocate

„Atacul Rusiei reprezintă un atac premeditat care a fost planificat de luni de zile”

„Vladimir Putin a poziţionat 175.000 militari şi echipament militar la graniţele Ucrainei şi a adus provizii de sânge şi a construit spitale de campanie. Acest lucru spune tot ce trebuie să ştiţi despre intenţiile lui”, a specificat Biden.

Citeste si: Refugiații își riscă viața ca să fugă din Ucraina: Salvamont Maramureș intervine de urgență

Citeste si: Familii întregi de ucraineni au părăsit locuințele doar cu hainele de pe ei. 300 de oameni au cerut domiciliu într-o comună din Botoșani

„Putin a respins toate încercările de dialog pe care Occidentul le-a oferit pentru a evita suferinţa şi conflictul”,a continuat preşedintele american.

Joe Biden condamnă acțiunile Rusiei

„Se întâmplă exact cum am prezis. Am văzut un teatru politic la Moscova. Rusia este agresorul. Putin a ales acest război. Acum, va suporta consecinţele”, a afirmat preşedintele SUA, remarcând că ”în câteva momente au început să cadă rachete peste oraşele din Ucraina, iar apoi au fost aduse tancuri”

Citeste si: Ministrul Apărării, anunț de ultimă oră despre invazia din Ucraina. Au fost stabilite punctele pentru primire refugiaţi în România

Citeste si: VIDEO| Ieșirea din Ucraina este singura direcție, o spun românii aflați acolo, care de frica războiului au cerut ajutor din partea ambasadei, sau au fugit pur și simplu din țară

„Am fost întotdeauna transparenţi, am oferit dovezi pentru a nu crea confuzie”, a precizat Biden.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si