UPDATE -  Conform ISU Bihor, în jurul orei 09.40, un localnic şi un pompier militar care, după ce a ieşit din tură, a dorit să participe în continuare, la misiunea de căutare, au găsit trupul neînsufleţit al copilului pe malul apei, pe raza localităţii Moţeşti. 

ŞTIREA INIŢIALĂ  - 

”În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, 14 iunie a.c., misiunea de căutare a copilului în vârstă de 4 ani, luat de o viitură în localitatea Valea de Sus, a fost sistată timp de câteva ore, din cauza fenomenelor meteorologice periculoase manifestate în zonă, fiind reluată în

jurul orei 06.30, când condiţiile meteorologice au permis desfăşurarea operaţiunii”, anunţă ISU Bihor.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"- wowbiz.ro

Citeste si: Un băiat de 16 ani, din Râmnicu Sărat, a murit înecat în balta balastierei de la intrare în municipiu

La căutări participă zeci de pompieri militari din cadrul a două subunităţi, localnici şi poliţişti, forţele angrenate cercetând amănunţit întreaga zonă, fiind vizate cu precădere, suprafeţele din jurul podurilor, podeţelor şi barajelor formate de aluviunile aduse de viitură.

Citeste si: Descoperire șocantă în tren! Trupul decedat al unui bărbat a fost găsit abia după cinci ore: „Este dureros pentru o societate civilizată”

De asemenea, pentru optimizarea căutărilor, a fost solicitat în sprijin, un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie, care să survoleze întreaga zonă.

Totodată, în cursul serii de sâmbătă, pompierii militari din cadrul Staţiei Ştei şi Secţiei Beiuş au intervenit în localităţile Brădet şi Chişcău, pentru evacuarea apei din 4 locuinţe, două curţi şi un subsol.

Citeste si: Arafat: Interesul pentru măsurile de protecţie a scăzut din mai multe motive

De asemenea, echipajele de pompieri militari ale Secţiei Beiuş au înlăturat apa acumulată în urma ploilor torenţiale într-o fermă din localitatea Gurani şi au evacuat 46 de vaci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si