Bilanţ coronavirus 29 iunie 2020: Veşti bune din Italia

Bilanţ coronavirus 29 iunie 2020 Italia: În ultimele 24 de ore în Italia s-au înregistrat numai şase decese provocate de noul coronavirus

A.M.S., luni 29 iunie 2020 , 20:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bilanţ coronavirus 29 iunie 2020 Italia. În ultimele 24 de ore în Italia s-au înregistrat numai şase decese provocate de noul coronavirus, cel mai redus bilanţ al victimelor după 28 februarie, numărul total al deceselor asociate COVID-19 de la începutul epidemiei ajungând în această ţară la 34.744, conform Protecţiei Civile italiene, relatează luni agenţia EFE.

Bilanţ coronavirus 29 iunie 2020 Italia. 125 de cazuri noi

Tot în ultimele 24 de ore au fost confirmate în Italia 126 de noi cazuri de COVID-19, dintre care 78 în regiunea Lombardia, totalul îmbolnăvirilor ajungând astfel la 240.436.

Bilanţ coronavirus 29 iunie 2020 Italia. Continuă de asemenea scăderea numărului pacienţilor internaţi la terapie intensivă, numai 96 fiind în prezent în această situaţie pe ansamblul Italiei.

Citeste si: Serbia: Noi restricţii după ce numărul cazurilor de COVID-19 a crescut

Bilanţ coronavirus Italia

Cu epidemia sub control, această ţară practic a încheiat relaxarea restricţiilor, dar sunt monitorizate cu atenţie mai multe focare apărute în diferite părţi ale ţării.

Bilanţ coronavirus 29 iunie 2020 Italia. Măsurile impuse

Totuşi, în Lombardia, regiunea cea mai afectată, a fost prelungită până pe 14 iulie purtarea obligatorie a măştii, chiar şi în spaţiile deschise. Responsabilul pentru sănătate din această regiune, cu rang de ministru în administraţia regională, Giulio Gallera, a avertizat: ''Virusul este aici (...) Nu trebuie să renunţăm la ideea că normalitatea noastră trebuie să fie o normalitate diferită. Masca, astăzi un sacrificiu, este de asemenea utilă pentru acest lucru. Vom vedea la jumătatea lunii iulie dacă putem renunţa temporar la ea, dar cred că fiecare dintre noi trebuie să fie responsabil şi să înţeleagă că reducerea răspândirii virusului depinde şi de atitudinea personală''.

Citeste si: E oficial! A patra etapă de relaxare a fost amânată. Nelu Tătaru a făcut anunțul

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si