Bilanțul jandarmeriei, după înmormântarea lui Emi Pian

Jandarmeria București a anunțat, duminică, după înmormântarea lui Emi Pian, că au dat cinci amenzi, în valoare totală de 5.500 de lei.

Alex Dumitrescu, duminică 09 august 2020 , 14:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prezenți la înmormântarea lui Emi Pian, jandarmii spun că ei trebuie să sigure ordinea publică, fiind vorba de o adunare de persoane, indiferent de natura și contextul acesteia.

„Am fost prezenți, în cooperare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea eventualelor incidente și limitarea efectelor adunării publice asupra căilor de comunicații, ținându-se cont de faptul că trebuie înlesnită circulația Ambulanței, Pompierilor și altor forțe care acționează în regim de urgență.

Forțele de ordine au fost în permanentă legătură cu organizatorii evenimentului, care au luat măsuri pentru respectarea legii și recomandărilor Jandarmeriei.

Au fost folosite mijloacele de protecție individuală de către participanții la eveniment.

Persoanele participante au fost dispuse în grupuri, pentru a limita expunerea”, a comunicat Jandarmeria București.

În total, jandarmii au dat cinci amenzi în valoare totală de 5.500 de lei.

Totodată, aceștia au anunțat că „încearcă” identificarea și sancționarea tuturor celor prezenți care au încălcat măsurile de protecție.

Emi Pian, înmormântat cu escorta poliției și a jandarmeriei

Totodată, rudele lui Emi Pian au cerut ca tatăl acestuia să primească o permisie de la Penitenciarul Jilava pentru a putea participa la înmormântarea fiului său.

Duminică, încă de la orele dimineții este agitație în curtea casei familiei lui Emi Pian, și pe stradă. Zona este împânzită de jandarmi și polițiști care, de mai multe zile, de la violențele care au dus la uciderea lui Pian, asigură paza în scopul evitării eventualelor conflicte care pot apărea între clanuri.

Principalul suspect a fost arestat preventiv

Principalul suspect în cazul uciderii lui Florin Mototolea, alias Emi Pian, liderul clanului Duduianu, adus vineri în fața instanței în haine de spital și cu mâna în gips de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a fost arestat preventiv, prin decizie judecătorească, pentru 30 de zile.

Procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti - Secţia de urmărire penală au dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, inculpat în cauza de omor înregistrată în dimineaţa zilei de marţi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si